Csajok! Ti szoktatok pipere dolgokat vinni a suliba?
Nálam mindig van fésű,hajlakk,kistükör és korrektor. Másoknál szoktam látni púdert,szájfényt,szempillaspirált.
Ti visztek magatokkal valamit? Vagy szerintek ciki ilyen dolgokat előkapni a suliban?
ciki? dehogy....én akár matekóra kellős közepén is képes vagyok tükrözni :D...
nálam mindig van alapozó,szempillaspirál,kistükör,néha púder,parfüm és labello.Suliba annyira nem szoktam sminkelni,csak az alapcuccokat horcolom,ami azt hiszem a legtöbb lánynál megtalálható :)
18/L
Szia!
Nálunk nagyon sokan hordanak ilyeneket!
Van aki hajvasalót is és lakkot is,van aki deot meg parfümöt is hoz..
Én csak fésűt,hajgumit,korrektort,fültisztítót,spirált,ajakápolót/szájfényt,esetleg szemceruzát,illetve néha deot hordok magamnál.Ja,meg pici tégelyes níveát,mert szárad az arcom a szemöldököm fölött és suliba is be szoktam kenni:)
És persze egy kis tükör.
Amúgy meg,ha vmit otthon hagyunk,ki szoktuk segíteni egymást.Pl.:tükröt adunk a másiknak,krémet,fültisztítót...
15/L
Nálam van puder, korrektor, szemcerka és szemöldökcsipesz... Nem vagyok piperkőc, mást nagyon nem is használok.. :D
De nem ciki. Az ciki, amikor elfolyik...
Szia. :)
Nem ciki egyáltalán.. nálam van tükör, kézkrém, labello, kb ennyi most igy hirtelen. :) szal a legalapabbak. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!