Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti hordanátok ezek után?

Ti hordanátok ezek után?

Figyelt kérdés
napjaink ezerféle ruhavásárlási módja mellett retro módra apróhirdetési oldalon tetszett meg egy póló egyedi darab, le is csaptam rá beszereztem. sosem hordtam élénk színeket, azt hittem a piros be fog válni de mégsem, irritált egyszerűen, sötétebb színekhez vagyok szokva jól éreztem. vettem fekete ruhafestéket befestettem, kaptam egy rozsdabarna-sötétbordó árnyalatot viszonylag jól is sikerült amit el is fogadnék (bármi jobb az eredeti élénkpirosnál) de a cérnák helye megmaradt olyannak azt nem fogta be. nyakrésznél körbe két vonalban, az ujjai végénél és a derekánál egy csíkban megmaradt a varrásnál pirosnak. itthoninak tervezem alapvetően de nem mondom hogy esetleg nem venném fel egy-egy alkalomkor mert az összhatása nem rossz
2017. dec. 23. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Tegyél ide egy képet és könnyebb lesz véleményt mondani
2017. dec. 23. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:
87%
Komolyan képes valaki ennyit agonizálni 1 szaros póló miatt?
2017. dec. 23. 22:13
 3/3 Metionin ***** válasza:
Ha úgy is jól néz ki akkor simán. Nekem van olyan pólóm amin direkt látszik a varrás (mintha ki lenne fordítva) és még élénk színű is (fekete pólón piros varrás).
2017. dec. 25. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!