Honnan rendeljek koszorúslány ruhát?
Március 17-én lesz a tesóm esküvője és az unokahugommal és egy másik vele egyidős kislánnyal fogom vinni a jegygyűrűket, ezért be kell szereznem egy koszorúslány vagy földigérő elegáns, báli ruhát.
Már egy ideje nézegetjük a ruhákat, de itthon 10 000 ft alatt nem nagyon találunk olyat, ami tényleg szép is.
A kérdésem az lenne, hogy van-e tapasztalatotok ilyen rendelés terén Wishről, Ebayről vagy Aliexpersszről? Ha igen mennyi idő volt mire megjött? Passzoltak rátok a ruhák? Olyan volt mint a képeken? Az anyaga nem volt silány, gagyi?
Mindenre kiváncsi vagyok és előre is köszönöm a válaszokat!
Tesóm egyszer rendelt a wish-ről egy ruhát. A kép alapján egy gyönyörű földig érő kék csipke ruhát vártunk. Helyette kb egy függönyt kapott😂
Nagyon nagyon gáz, semennyire sem hasonlít a képen szereplő ruhára.
Én eBayről rendeltem a menyasszonyi ruhám, Grace Karin márkájú, Európából szállították, talán 12-14e volt. Nem emlékszem, de szerintem max 1-2 hét alatt itt volt.
Meg vagyok vele elégedve, állítani sem kellett mivel fűzős hátul, nem fűzősöket már 10e alatt kapsz.
Az anyaga jó, ennyi árért nem vártam semmi jobbat. :D
Szia! Én azt javasolnám neked inkább, hogy menj be egy Hádába például, gyönyörű, márkás ruhákat lehet találni nagyon jó áron és ha szemfüles vagy olyan is van amin még a címke is rajta van ergo használatlan. Esetleg most a karácsonyi leárazások idején H&M-be, többi ilyen nagyobb üzletbe. Sőt még az igényesebb kínaikban is lehet szép ruhákat találni!
Hova valósi vagy? Úgy talán jobban tudok segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!