Bevált nem ''annyira'' káros mellnövelő gyógyszerek vagy egyéb készítmények?
17 évesen A70-es vagyok . Nagyon kellemetlen dolgok járnak ezzel, de ezt nem taglalnám. Ha kéritek persze leirom.
Bármilyen szernél, aki pozitív hatását tapasztalta kérem írja le a készítmény nevét és ha kérhetem, hogy hány cm-t növekedett x idő alatt.
Nem csak gyógyszereket is lehet írni (pl.: valami edzés vagy masszázs)
Bármi kérdés merülne fel bennetek, kritika helyett inkább kérdezzetek! Azt is megértem ;)
A hasznos válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!!!!
Nincs olyan készítmény a plasztikán kívül amivel növelni lehet csupán a mellméretet.
A fogamzásgátló hormontartalma miatt képes erre, de rendszerint hízás mellékhatásaként következik be és mint tudjuk a nők többsége nem mellre hízik először hanem hasra, combra, fenékre.
Nekem 75A a mellméretem és sosem láttam hátrányát. Nem érzem kicsinek őket. Feszesek, formásak, pont egy tenyérbe illeszkednek. Férfiak ugyanúgy megnézik kivágott felsőben, párom és minden korábbi partnerem imádja/ta őket. Futáskor nem libegnek súlyként utánam, sportnál nem húznak le.
Gravitáció mindenkire hat idővel, a súlyosabb mellek hamarabb fognak lógni.
Én csak előnyét láttam a "kicsi" melleknek. :)
A csodaszerek csak a kétségbeesett emberek pénzének kicsalására jók. Nem megoldható sehogy amit szeretnél csak szikével.
Nekem sem volt mellem fiastal koromban.
Utána meghíztam és most ronda, lógó tőgyeim vannak.
Visszasírom a lapos korszakomat :(
Légyszi írd le, milyen kellemetlenségek érnek emiatt.
70B-s mellem van, egyáltalán nem érdekel; hogy lapos vagyok. Soha semmilyen kellemetlenség nem ért miatta. Még melltartóra se kell költenem.
Mindig irigyeltem a kisebb mellű lányokat.
Csodálatosan mutat rajtuk bármilyen dekoltált, vagy merészebb fazonú ruha, és nem néznek ki vízilónak benne.
Én nem hiszek a gyógyszerekben, mert elég durva mellékhatásai lehetnek a hormonos szereknek.
17 évesen még nem vagy lekéste semmiről. A mellek még 20-30 éves kor között is állandóan változnak.
Addigra lehet belőle simán B vagy C kosár.
Az más kérdés, hogy én F kosaram soha nem lesz kisebb.
Még várj pár évet, és ha addigra is zavarni fog, megbízható sebésznél megcsináltathatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!