Szerintetek megéri nagyobb értékű órára áldozni csupán dekoráció céljából?
Egy jó óra öltöztet, és bizonyos szituációkban mindenképp kell. Meg ahogy fentebb írták, egy férfi ékszere az órája és a karikagyűrűje.
Például tárgyaláson nagyon sok múlik az órán.
Aztán ha ismerkednél... a ruhád stílusához illő óra nagyot dob az esélyeken.
Ami fontos, hogy mindig megfelelő órát hordj.
Ne legyen túl nagy mert az prolis, és tipikusan azok hordanak ilyet akik villogni akarnak.
Aki normális ízléssel rendelkezik, az értékeli a stílusos és minőségi órát.
Nekem jelenleg 3 órám van. Egy a hétköznapokra, egy amikor kicsit elegánsabban kell megjelenni, és egy az öltönyös alkalmakra.
Ha neked megéri, illetve adsz azoknak a véleményére, akik szerint ez fontos, akkor hajrá.
Ebben is mint annyi mindenben különbözőek vagyunk. Nekem például nem igazán tetszik, ha egy pasi ékszereket hord, persze ebben az óra és a karikagyűrű kivétel, de a többi már nem jön be. De nekem például soha senki nem tetszene azért, mert valamilyen órája van, nekem ez huszadrangú dolog, egyszerűen nem érdekel. És nem azért, mert nem nézem meg egy férfi külsejét, persze fontos, hogy adjon magára, ápolt legyen stb, de az óra pont nem érdekel, észre sem szoktam venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!