Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem vagyok elégedett a testemm...

Nem vagyok elégedett a testemmel. Szerintetek hülyeség?

Figyelt kérdés
Vékony combjaim vannak, fenekem se nagy. Van egy osztálytársam, aki nagyon jól néz ki. Formás kerek fenék és mell. Mindig ismételgeti, hogy ő milyen szexi, meg mondja a többi lánynak, hogy nem kell irigykedni. Az összes fiúnak ő jön be, ami még dob a hatalmas egóján. Emiatt nincs nagyon önbizalmam. 13/l
2017. nov. 30. 19:06
 1/3 anonim válasza:
100%
Az a lényeg, hogy ne másokhoz hasonlítgasd magad. Az ilyen lányok akik 13 évesen jól néznek ki gyakran (nem akarok általánosítani) 20 éves korukra kiégnek és leépülnek. Én is éreztem úgy mint te, mert én ennyi idősen kövér voltam, aztán billent a mérleg. Az idő megold mindent. Másrészt fejleszd magad. Tanulj, sportolj (kerek feneke bárkinek lehet), lesz eredménye.
2017. nov. 30. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:

13 évesen még nem fejlődött ki rendesen a teste. Nagyon sokat fogsz még változni, pár év múlva formásabb leszel.

A sport nagyon fontos, ha nem csinálsz semmit, mindenképpen kezdj el valamit.

Felesleges magad másokhoz hasonlítgatni.

2017. nov. 30. 20:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagy segítségek voltatok :)
2017. nov. 30. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!