164cm 46 kg ez jó alak?
" na lássátok utolsó vállasozló... és iagza van ..én is jól érzem magam ..és nem vagyok gebe se fiú alakom sincs és soknak tetszek és sokan szeretnék az én alakom."
Na b@sszus, akkor meg miért kérded meg h ez jó alak-e???
Látatlanba megírták a véleményüket, ami neked nem tetszik, és máris írtad h neked meg tetszik az alakod...
Ha csak dicséretet vársz, akkor ne kérdezz!
Különben meg mit érdekel mások véleménye, ha te így jól érzed magad?...
Na jó, én vmikor tizenöt évvel ezelőtt voltam hasonló méretű. Vagyis 165 cm a magasságom, s attól függően stresszesebb vagy stresszmentesebb napjaim voltak voltam 46-48 ill. 50-52 kg. Nem éreztem magam én sem gebének, de azért a mellméreteimmel sem mentem versenyre.
Aztán lassan az évek elteltével akarva akaratlanul gyarapodtam. Két kisgyerekem szülése után már messze nem sikerült visszakerülni az áhított 55 kg-ra, szó se a 48-50 kg-ról. Jelenleg 165 cm-sen 65 kg vagyok, s ducinak érzem magam, pedig mások szerint átlagos a kinézetem. De most már nem zavar annyira az egész, mint tiniként.
Tehát a véleményem az kedves kérdező, hogy korosztály függő a dolog. Vagyis, jelenleg nagyon jól vagy a bőrödben, később az évek teltével úgyis alakul még a hízásod. Arra vigyázz, mértékkel hízzál, ne kórosan, s a lelki egyensúlyod megteremtődik. 30 éven túl a 46 kg kórosan soványnak sőt gebének hathat, főleg leírva :)), de harminc év alatt azt mondom nem olyan veszélyesen sovány a 46 kg.
35 évesen ezt így látom :)). Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!