Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen lenne manapság egy...

Ilyen lenne manapság egy átlagos lány?

Figyelt kérdés

Mindig le vagyok döbbenve, amikor látom, milyen szép arcú, jó alakú, szép hajú, ápolt, csinos, ízlésesen felöltözött lányokra írják, hogy "de hát ez lenne az átlag".

Ha valóban ez az átlag:

[link]

[link]

[link]

Akkor én megyek, és elásom magam.

A másik kedvencem a "Palvin Barbi olyan átlagos, semmi extra"

Nem tudom, hogy milyen az átlag Magyarországon, ritkán járok arrafelé (külföldön születtem, sok helyen megfordultam azóta), de ha ilyen lányokkal van teli (sőt, idézem "bármely szórakozóhely sokkal jobbakkal van teli"), akkor jobb, ha nem is megyek oda, mert tényleg elszáll az önbizalmam:

[link]

[link]

Én mindigis átlagosnak tartottam magam, ápolt vagyok, de vannak hibáim, és nem hatok mindig tökéletesnek. Elnézve az itt átlagosnak linkelt lányokat, elhúztak mellettem rendesen...

2017. nov. 20. 20:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát igen, ezek eléggé letörik az ember bizalmát. Én szépnek tartom magam, de nem vagyok tökéletes, a képen lévő lányok pedig már-már azok, és eléggé szíven tud ütni, mikor ilyen lányokra azt írják: "pff átlag". :"D Egyébként azt megfigyeltem, hogy ismeretségi körömben az ilyen srácoknak csúnyácska vagy átlagos barátnőjük van/lesz... Na őket nem igazán tudom megérteni. És akik az ilyen lányokra azt írják semmi extra, vagy átlag, na azoknak is szeretném én látni a barátnőjét/feleségét/akármijét. :)
2017. nov. 21. 17:40
 12/12 anonim ***** válasza:
*önbizalmát
2017. nov. 21. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!