Hogy szedjem ki a fülbevalót?
Figyelt kérdés
5hónapja lyukasztottak ki a fülem (porcot, ott felül pontos nevét nem tudom) és kiszeretném cserelni a fülbevalót. Mozog benne a fülbevaló nem az a baj,hogy belenött hanem hogy ez olyan fülbevaló hogy a golyót kell leszedni és úgy kell szétszedni. De a golyó rászorult és sehogy se jön le már probáltam meleg vizzel krémet kentem rá minden. Légyszi segítsetek!2017. nov. 19. 22:11
1/6 anonim válasza:
Nekem is kb annyi ideje lyukasztottak szintén porcba. Esetleg krém helyett szappannal?
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a fülbeveló mozog szóval nem az hogy beleszorult. A golyó szorult rá a vasra es nem lehet lehúzni!
2017. nov. 19. 22:27
3/6 A kérdező kommentje:
Es szapannal is probáltam
2017. nov. 19. 22:28
4/6 anonim válasza:
Próbálta más is kiszedni? Lehet hogy más jobban hozzá férne. Esetleg oda is vissza mehetnél ahol csinálták ha van lehetőséged rá ok biztos találkoztak már hasonló problémával
5/6 anonim válasza:
Gumikesztyűt vegyél fel hozzá, egyből le fogod tudni csavarni :)
6/6 anonim válasza:
vagy fogd le a nyelét csipesszel(vagy a hátulját kisebb fogóval) és 1 kocka wcpapirral\zsepivel fogd meg a golyót. ez nekem eddig minden rászorult golyónál bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!