Hogyan szedjem ki a lőtt fülbevalót?
Figyelt kérdés
Eddig itthon szúrtuk, a legelsőt lőtték még, de akkor még kicsi voltam, szóval nem emlékszem. De a hátsó talpacska nagyon durván rá van szorulva és nem tudom leszedni. Tépem ,mint állat, vagy forgatom, semmi. Csak bevérzik, de meg se moccan. Mit csináljak? Arra gondoltam, lehet, hogy le kéne vágni a szárt, de mivel? Ollóval vagy fogóval?2010. dec. 28. 17:02
1/3 A kérdező kommentje:
Ááhh... félreérthető. Szóval lövettem négyet, de egyiket sem tudom kiszedni, mert az a talpacska olyan rányomós valami és valahogyan le kéne pattintani. Húzom, mint őrült, de semmi.
2010. dec. 28. 17:05
2/3 anonim válasza:
Gondolom próbáltad már eleget... Én még egy kicsit nekifeszülnék azért. Vagy kérj segítséget. Lehet, hogy ha más jobban látja, akkor le tudja szedni. ha semmi, akkor tényleg vagy az, hogy megpróbáljátok leszedni fogóval vagy pedig elmész valahova, ahol lőnek fület vagy piercingeshez és kérsz ott segítséget. Jobbat nem tudok.
20L
3/3 just.me válasza:
Ne rángasd, ne tépd mert begyullad.
Vagy megkérsz valakit, hogy szedje ki neked, vagy elmész valamelyik piercingeshez pl. hogy szedje le neked.
Ingyen leszedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!