Műköröm után, mit csináljak, hogy az elvékonyodott körmömet visszaállítsam valahogy?
Figyelt kérdés
feltetettem a műkörmöt, és amikor leszedték akkor ugye nagyon elvékonyodott, mivel lehet kenni amitől megerősödhet.. étkezési olaj vagy bármi ilyesmi házi dolog??2010. máj. 31. 20:56
1/3 anonim válasza:
szia. én pár hétig 3-4 réteg lakkot raktam, az alsó körömerősítős volt, plusz olajjal kenegettem. 3 hét alatt úgy megerősödött, hogy csak na!február óta egyszer sem tört le a körmöm.
2/3 anonim válasza:
én is körömerősítős körömlakkot használok meg olajozom lefekvés előtt. 1 hete csinálom és már érezhető h erősödik.
3/3 anonim válasza:
Agyagozz! Nem vicc, nekem az agyagtól (de földtől is - mostanában kertészkedtem) nagyon megerősödtek a körmeim, és sokkal gyorsabban is nőnek!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!