Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megéri körmös továbbképzésekre...

Megéri körmös továbbképzésekre menni?

Figyelt kérdés

Borzasztóan drágák és sok esetben Pestre kell utazni, ami tőlem nincs messze.

Mit lehet tanulni a továbbképzéseken? Megéri beleölni rengeteg pénzt? Vagy csak arra jó h minél több anyagot meg akarj utána a sulitól venni?

Ha kell, ha a legjobb, amit tehetek h részt veszek ezeken a tanfolyamokon, akkor kell rá pénzt elkülöníteni, de félek h végül semmi értelme nem lenne ,(mert pl csak megtanítanak vmi másik anyaggal dolgozni amit náluk lehet kapni vagy olyan technikát tanítanak, amit a valóságban senki sem fog kérni)

2017. nov. 10. 10:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor eri meg, ha napi legalabb 2-3 vendeget osszetudsz kaparni.

A nagyobb kiadas a lampa , meg mindent megvenni egyszerre, hogy legyen. De ha utana beindul a szeker, es par naponta kell csak potolni 1-2 zselet, lakkot akkor siman megeri. Nyilvan kell ido, mire beindul az uzlet

Tovabb kepzesekre pedig megeri elmenni, hiszen ha egy valamit megtanulsz, es szeretne olyat csak egy ember , mar az az egy ember is hozzad fog jarni emiatt (ha ugyes vagy)

En pl most valtottam olyan kormosre, akinek nem tudnal lehetetlent mutatni. Eddig olyanhoz jartam, nem is tudom miert, akinek a legextrabb diszites a csillapot es a ko volt.

2017. nov. 10. 12:23
 2/9 anonim ***** válasza:
64%

De belehet inditani ugyis az uzletet, hogy pl 2000 Ft-ert vallalod, megmondod oszinten hogy gyakorlas keppen. Igy penzt is keresel nehany extrabb dologra, es ha latod, hogy szivesen mennek hozzad, fokozatosan noveled az arat, akar csak 2000 Ft-tal.

Vagy vezetsz listat. Tegyuk fel jovore mindnekinek az elso 5 korom csak 1500 Ft, felirod mindig , hogy Katika elso, masodik , harmadik korve volt csinalva. Csak mondd meg, hogy utana novekedni fog az ar, ne verd at, mert a rossznak hamarabb hire megy, mint a jonak.

2017. nov. 10. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:
200*
2017. nov. 10. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Hogyne érné meg. Te mindent tudsz? Úgy érzed, nem tudnak újat tanítani? Azt hiszed, egy nyamvadt okj bizonyítvánnyal jól kereshetsz? Ez aranyos...

Szerencsére sokan szeretnének fejlődni, újat tanulni, és még jobb szolgáltatást nyújtani a vendégeknek.

2017. nov. 10. 20:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem kell lekezelőnek lenni. Mielőtt kiadok több mint 100ezer forintot mndenféle továbbképzésre, gondoltam jó lenne tudni h lehúzás -e (mert a mai világban sajnos előfordul)
2017. nov. 11. 12:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Milyen többszáz ezer? Egy egy napos képzés 15-20 ezer ft.

Nyilván nem egy noname suli noname oktatójához kell menni, hanem a szakma nagyjaihoz, akiktől tényleg tanulhatsz.

Egy csomó cég tart ingyenes szakmai napokat is. Pl pont holnap lesz a crystal nails körmösnapja pesten. Előadások, bemutatók, találkozhatsz az oktatókkal, beszélhetsz velük, kérdezhetsz, akár tanfolyamokról is.

Egy jó továbbképzésen az adott téma technikáját tanulod meg, amit aztán alkalmazhatsz munka közben, alakíthatod a saját stílusodra.

2017. nov. 11. 19:41
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket:)

Ami képzéseket én találtam, azok 40 ezer körül vannak és meg kell venni hozzá kb ennyiért a felsorolt cuccokat.

Nekem minden pesti képzés + 10ezer

Van 3 napos is, ott meg ugye a szállást is kell fizetni.

De akkor azt mondjátok, hogy fontos és nem csak lehúzás, akkor kitalálok valamit:)

2017. nov. 13. 11:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Mindenhol vannak továbbképzések az országban. A 40 ezret kétlem, annyiért már egyéni képzés van, ahol csak te vagy és az oktató. Én most megyek 2 napos képzésre 40ért
2017. nov. 13. 21:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Írtam privit:)
2017. nov. 14. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!