A géllakkozás felér a körmös szakmával?
1 éve magamnak festettem a körmöm 1 lépéses géllakkal, mert 12órába dolgoztam, nem jutottam el szalonba, de tartósabbra vágyom és már csak 8órázok, ezért kerestem egy körmöst.
Facebookon megírta az árait, bár akkor is azzal kezdte, hogy mivel nem voltam nála így rám a drágább árak vonatkoznak, oké, majd megkérdezte hogy mit akarok, elmondtam hogy eddig magamnak csináltam one step-el, de váltanék mert végre van lehetőségem menni, ekkor kért egy képet a körmeim állapotáról, elküldtem neki, mire flegmán közölte, hogy ha így megy a szakma akkor csináljam magam, ő nem engedi hogy kitanuljam nála a körmös szakmát, mert aztán megtanulom tőle a dolgokat és én is vállalkozó leszek ;) - hát kiakadtam!
Egy géllakkozás után nem lesz az emberből szerintem körmös...
Dehogy ér :-) Géllak, zselé, porcelán, díszítés, tip, tip nélküli építés, plusz eleve kézápoló és műkörömépítő vagyok... :-D Viszont attól még ügyes lehetsz, sőt szerintem az is vagy, ha így reagált. Mondjuk ez nagyon szánalmas irigység volt tőle. Én még örülni is szoktam, ha kicsit ügyes vagy jobban benne van a vendég és jobban értjük egymást meg jobban becsüli, hogy nem könnyű amit csinálok.
Az már más kérdés, hogy azzal ki lehet akasztani, ha a vendég nem jön kövi töltésre, aztán egyszer csak megjelenik házilag barmolt körömmel, mert megpróbálta megspórolni, a végén még csúnya, rosszabb esetben be is gyulladt körömmel rájött, hogy mégiscsak én értek hozzá :-@ :-/
De te nyilván nem ilyen vagy :-) Ilyen hülye körmössel ne is törődj :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!