Tényleg ilyen csúnya vagyok? Véleményeket kérek! (kép)
Bocsánat a hosszú, depressziós szövegért, de teljesen kivagyok. Már egy ideje mindenki piszkál a testem miatt. Otthon apa mondja állandóan, hogy nem vagyok elég nőies, nincs semmi formám, és úgy nézek ki. mint a tízéves öcsém. Ha a két barátnőmmel megyek ruhákat venni, megkapom, hogy ne vegyek semmi szűket és testhez simulót, mert formátlan vagyok és különben is túl sovány. A legjobb barátomat h kérdezem, azt mondja, persze, kedvel engem, de az olyan lányokat szereti, akiken van mit fogni, és egyértelműen nőiesek. Utálok a lányöltözőben lenni tesi előtt, mert mindenki egy osztálytársamat bámulja és mondogatják neki, hogy milyen jó segge van, meg hogy wow, 75D-s melltartót hord... Annyira utálom magam! Igyekszem nem irigykedni, d nem megy
16/L
Én mindig is ilyen filigràn, karcsú, "törékeny" akartam lenni, olyan alakot akartam, mint a tied. Ehelyett széles csípőm, nagy fenekem és vastag vádlijaim vannak...de már megbékéltem vele.
Gyönyörű az alakod. Számomra az is fura, h elhitted a becsmérlő szavakat.
Ha nem haragszol meg az őszinte véleményemért:
szerintem, számomra ez nem valami nőies alak, főleg mellesleg. Nekem mindig is a formásabb és legfőképp nagymellű lányok jöttek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!