Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet valahol ilyen/lentebb/...

Lehet valahol ilyen/lentebb/ mini parfümös üvegcsét venni?

Figyelt kérdés

Van egy Kenzo Jungle parfümöm, amivel nagyon csínján kell bánni, hogy én se, és a körülöttem lévők se fulladjanak meg a parfümömtől. Na most a szórója nagyon sokat fúj egyszerre, és az úgy brutál erős.

5-10 ml-es kicsi parfümös tölthető üvegre lenne szükségem, ami vagy nagyon piciket fúj, vagy pedig olyan kis rudacska van a kupakjában, mint a parfümmintákban.

2017. nov. 5. 20:48
 1/3 Noblesse Oblige ***** válasza:

Dm-ben láttam már a parfümöknél ilyen töltő üveget. Nagyon dizájnos is.

De amúgy fodrászkellékesnél is lehet beszerezni, meg néha a kínai is fel van szerelve vele.

2017. nov. 5. 21:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :) Azt esetleg nem tudod, hogy ezek csak fújósban kaphatóak, vagy van másmilyen is?
2017. nov. 5. 21:28
 3/3 Noblesse Oblige ***** válasza:
Ezek ugye csak pumpás kivitelűek.
2017. nov. 5. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!