Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik parfümös oldalnál...

Melyik parfümös oldalnál lehet visszaküldeni a terméket kipróbálás után?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen oldal,de elfelejtettem melyik az. Mindegyiken csak a szokásos 14 napos elállási jogot találom,de az semmire nem jó mert ugye bontatlan termékre érvényes,egy parfümről meg hogy tudom meg,hogy hamis,ha nem próbálom ki és hasonlítom össze az eredetivel?
2016. jún. 12. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:

inkább keress megbízható oldalt, ahol tudod hogy valóban eredetit kapsz

én még olyan oldalt nem találtam, ahol felbontás és kipróbálás után visszavennék

iparfüméria jó, vip-parfum.hu-ról vettem legutóbb az is megbízható és 10 ezer felett ingyenes a kiszállítás és kicsit olcsóbb mint a másik

2016. jún. 12. 15:50
 2/3 A kérdező kommentje:
iparfumeriaról több negatív tapasztalat is van,a parfummania,parfumcenter,parfumplaza meg mind egy céget takarnak,a Ba-ca Kft...egy tisztességes cégnek miért van három honlapra szüksége?
2016. jún. 12. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:
A parfümpláza meg ugyanaz mint a kander.hu. Szlovák áfával forgalmaz?
2016. jún. 13. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!