Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?

Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?

Figyelt kérdés

170cm de 72kiló, tehát elég duci vagyok,

Barna haj barna szem, nem festem magam szemöldököm sincs se szedve(csak itthon) se festve

Fekete szemuveg

Fiúk!

Miért vagytok ilyenek? Hogy aki ilyen, mar nem kell senkinek, semmibe veszitek az ilyen lányokat(általánosságban mondom)

Jó, kicsit néha lüke vagyok de azzal el lehet élni

Nem igaz hogy mindenkinek van barátja, barátmője, én meg mint egy krumpli

Most nem pasit akarok magamnak szerezni, egyszerűen csak váladzt szeretnék kapni a kerdesemre

15/l

2017. okt. 31. 19:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9 vagyok, nekem PCOS mellett is sikerült leadnom 15 kilót, szóval tényleg jó étkezés és pozitív hozzáállás!
2017. nov. 1. 16:37
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat

A dagadt disznózósoknak meg üzenem hogy pajzsmirigy beteg vagyok ami miatt nagyon nehéz fogynom, illetve kenuzok, ugyhogy mozgok is...

2017. nov. 1. 18:06
 13/15 anonim válasza:
Lányként is válaszolok ha nem baj. Én másfél éve még bőven ducibb voltam mint te, 160 centihez majdnem 70 kiló. Nem éreztem jól magam a bőrömbe, sikerült 10 kilót leadnom (stóval most hasonló lehet a testalkatunk kb.). Még így sem vagyok vékony, viszont soķkal magabiztosabb lettem, és ez látszik a kisugárzásomon is. Azóta van barátom is, és előtte (sőt még most is..) nem egy srác próbálkozott. Szóval legyen önbizalmad, ne szidd magad, hanem keresd meg a szépet, legyél magabiztos. És ne keress görcsösen pasit, az sosem jó. :)
2017. nov. 1. 19:28
 14/15 anonim válasza:
15 vagy fejlődsz még bőven max 3 évig. :) De egyébként nekem bejönnek és a párom is teljesen ilyen szóval no para :) megtalálod te is a párodat
2017. nov. 2. 11:20
 15/15 anonim válasza:

Örülj neki hogy krumpli lehetsz.

15 éves vagy, elég egyértelmű hogy menőnek meg jaj de cukinak találod ha látsz egy szerelmes párt és te is úgy akarsz érezni, DE ráérsz.

Az első szerelem amúgy is szar, legalábbis a vége mindig az.

15/f

2017. dec. 2. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!