Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?
170cm de 72kiló, tehát elég duci vagyok,
Barna haj barna szem, nem festem magam szemöldököm sincs se szedve(csak itthon) se festve
Fekete szemuveg
Fiúk!
Miért vagytok ilyenek? Hogy aki ilyen, mar nem kell senkinek, semmibe veszitek az ilyen lányokat(általánosságban mondom)
Jó, kicsit néha lüke vagyok de azzal el lehet élni
Nem igaz hogy mindenkinek van barátja, barátmője, én meg mint egy krumpli
Most nem pasit akarok magamnak szerezni, egyszerűen csak váladzt szeretnék kapni a kerdesemre
15/l
Számok alapján én is hasonló vagyok,mint te. Én sem festem magam,és alapból sem vagyok egy nagy szépség,sőt.. :/
Mondanom sem kell,nem vagyok a fiúk kedvenc,viszont nem vesznek semmibe! Sok emberrel vagyok jóba,és normálisan viselkednek velem,aranyosak. Neked kell tenned azért,hogy megkedveljenek,mert a külső miatt csak a szép,vonzó csajokhoz mennek oda.
A pasizással meg 15 évesen ne foglalkozz,szerezz csak szimplán barátokat!
15 évesen én is csúnyácska voltam, aztán elkezdtem tenni ellene.
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én annyira szorongtam, hogy nem is mertem elmenni edzeni vagy sminket venni, mert hogy mit gondolnak, mit próbálkozik ez. Aztán inkább nem érdekelt, elmentem kozmetikushoz, egyszer elég megcsináltatni a szemöldöködet, onnantól magadnak is ki tudod szedni otthon. Bőrápolás ugyan ez.
Lefogytam, elkezdett érdekelni a divat, és így a barna haj, barna szem, fekete keretes szemüveg külsőmből is ki tudtam hozni a maximumot.
Ne ess kétségbe, főleg ne azon, hogy ennyi idősen nincs kapcsolatod.
Előbb magadat kell úgyis megszeretned, ha azt akarod, hogy más is szeressen <3
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!