Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?

Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?

Figyelt kérdés

170cm de 72kiló, tehát elég duci vagyok,

Barna haj barna szem, nem festem magam szemöldököm sincs se szedve(csak itthon) se festve

Fekete szemuveg

Fiúk!

Miért vagytok ilyenek? Hogy aki ilyen, mar nem kell senkinek, semmibe veszitek az ilyen lányokat(általánosságban mondom)

Jó, kicsit néha lüke vagyok de azzal el lehet élni

Nem igaz hogy mindenkinek van barátja, barátmője, én meg mint egy krumpli

Most nem pasit akarok magamnak szerezni, egyszerűen csak váladzt szeretnék kapni a kerdesemre

15/l

2017. okt. 31. 19:41
1 2
 1/15 anonim válasza:
22%
Dagi vagy és csúnya . Fogyj le és valaki csak beteszi majd neked...
2017. okt. 31. 20:05
 2/15 anonim ***** válasza:
Én vékony testalkatú vagyok és ebből adódóan egyáltalán nem tetszenek a duci lányok. Ennyi. Azért akárhogy is 72 kiló az már tömeg.
2017. okt. 31. 20:14
 3/15 anonim ***** válasza:
61%
15 éves vagy, nyugodjál le a pcsába...
2017. okt. 31. 20:15
 4/15 anonim válasza:
nekem bejön de jó volna kép is mellé
2017. okt. 31. 20:58
 5/15 anonim ***** válasza:
81%

Számok alapján én is hasonló vagyok,mint te. Én sem festem magam,és alapból sem vagyok egy nagy szépség,sőt.. :/

Mondanom sem kell,nem vagyok a fiúk kedvenc,viszont nem vesznek semmibe! Sok emberrel vagyok jóba,és normálisan viselkednek velem,aranyosak. Neked kell tenned azért,hogy megkedveljenek,mert a külső miatt csak a szép,vonzó csajokhoz mennek oda.

A pasizással meg 15 évesen ne foglalkozz,szerezz csak szimplán barátokat!

2017. okt. 31. 21:03
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
72 kilósan még mindig lehetsz bomba nő is. De gondolom te inkább csak panaszkodni szeretsz, mint a kisugárzáson dolgozni.
2017. okt. 31. 22:34
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Kövér vagy és ronda. Ha a külsődön nem tudsz/akarsz változtatni, a belsődre gyúrjál sokat, hogy legyen mivel kompenzálni...
2017. okt. 31. 22:54
 8/15 anonim ***** válasza:
15 évesen barbizzál még, ne a fiúkon járjon az eszed.
2017. nov. 1. 09:14
 9/15 anonim ***** válasza:

15 évesen én is csúnyácska voltam, aztán elkezdtem tenni ellene.

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én annyira szorongtam, hogy nem is mertem elmenni edzeni vagy sminket venni, mert hogy mit gondolnak, mit próbálkozik ez. Aztán inkább nem érdekelt, elmentem kozmetikushoz, egyszer elég megcsináltatni a szemöldöködet, onnantól magadnak is ki tudod szedni otthon. Bőrápolás ugyan ez.

Lefogytam, elkezdett érdekelni a divat, és így a barna haj, barna szem, fekete keretes szemüveg külsőmből is ki tudtam hozni a maximumot.

Ne ess kétségbe, főleg ne azon, hogy ennyi idősen nincs kapcsolatod.

Előbb magadat kell úgyis megszeretned, ha azt akarod, hogy más is szeressen <3

20L

2017. nov. 1. 13:49
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha ilyen fiatalon ilyen nagy súlyfelesleget szedtél fel, akkor vagy nem törődsz az egészségeddel, vagy nincs elég önkontrollod, hogy vissza tudd fogni magad és ne egyél annyit, illetve nincs elég elhatározás benned, hogy elkezdj sportolni. Ezek mind olyan negatív tulajdonságok, amik miatt vonzóbbak a vékonyabb lányok és ezért ismerkednek inkább az emberek a vékonyabb lányokkal, illetve ez igaz a fiúknál is. (a hormonális probléma egy más kérdés, de evolúciós szempontból, az se pozitívum úgyhogy túl sokat nem változtat a képen)
2017. nov. 1. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!