Nők és férfiak! Intimgyanta? Ha tapasztaltátok már, hogy milyen a teljes intim gyantázás, akkor szeretném, ha mesélnétek róla. Köszönöm a segítségeteket!
Figyelt kérdés
A nagyon kényes helyeken sem igényel kiegészítő szőrtelenítési eljárást?
Nőknél a nagyajkak belső felén is eltávolítják a szőrszálakat?
A nagyon érzékeny, vékony nyálkahártyás rész, a csikló és környéke nem ragad össze, nem szakad le róla az a vékony bőrréteg? Perianális terület, az ánusznál is kibírja a bőr?
Elő szokott fordulni, hogy véletlenül fent marad egy kis gyantamaradvány, és hetekig odaragad a ruha, meg egyéb bőrfelület?
Férfiaknál a herét is begyantázzák és a perianális részt is? Hegesedés elő szokott fordulni?
2017. okt. 30. 15:26
2/3 A kérdező kommentje:
:D
Találtam videókat, ha másokat is érdekelne, hogy zajlanak eme események, de nem merték megkérdezni, vagy nem kaptak válaszokat:
2017. nov. 1. 18:42
3/3 anonim válasza:
Szia Én rendszeresen megcsinálom magamnak. Vagy cukorgyantát tudok ajánlani, vagy elasztikus gyantát amit melegíteni kell. Nem fájdalmas, ha nem balfék a kozmetikus. Vagy te, vagy aki csinálja. 38 vagyok pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!