Szerintetek nagyon rossz lábai vannak ennek a csajnak?
Figyelt kérdés
Különösképp a formára vagyok kíváncsi, nem a bőre színére vagy szépségére és nem is a fenekére :)
Köszi a válaszokat előre is.
Kort és nemet is írjatok légyszi. (de főleg a nem érdekel)
2010. máj. 29. 23:09
1/16 anonim válasza:
nálam semmi nem jön be:S lehet hogy rossz a gépem...
2/16 A kérdező kommentje:
2010. máj. 29. 23:16
4/16 anonim válasza:
:) Bejött. Kicsit görbécskék, de nagy baj nincs velük. Szép feszes a bőr rajta, és nem kövér.
5/16 anonim válasza:
nekem sem jön be semmi, szerintem rossz a link
6/16 anonim válasza:
kicsit görbék a lábai, de nem rossz
7/16 anonim válasza:
na mostmár jóó... hát pont ilyen lábaim vannak és utálom őket :D
8/16 anonim válasza:
már ilyen "kövéren" is lehet valaki modell? eztökjó feldobott akkor eszek még csokit mer javába beleférek:D
9/16 A kérdező kommentje:
nekem is ilyen lábaim vannak és én is utálom őket :D
pedig szeretnék felvenni rövidnadrágot meg szoknyát is.
majd ez a kérdés (ill a rá érkezett válaszok) döntenek, hogy ezen a nyáron mit hordok :D
2010. máj. 29. 23:27
10/16 anonim válasza:
utolsó válaszoló vagyok leírnád pls h felül a legvastagabb részen hány cm átmérőjű a combod?mert nekem a képen lévőnél vékonyabb a vádlim meg a térdem fölötti részig de mintha legfelül már stimmelne övé meg enyém vagynemtom..igaz testképzavaros vagyok szóval inkább hagyom is önmagam elemezgetését mert jó nem sül ki belőle csak kíváncsi vagyok h a képhez hasonló lábúaknak ott hány centi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!