Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy hízak 10kg-t 1 hónap alatt?

Hogy hízak 10kg-t 1 hónap alatt?

Figyelt kérdés
Már ku vára unam hogy annyi szép csinos lány van én meg egy nadrágot n tudok fel veni mert bő rám vagy ha nem bő akor meg kicsi.... Akár hányszor beszélek valakivel mindig fel hozzák hogy menyire sovány vagyok... És tök lapos is vagyok és nem érzem jól magam a bőrömben...

2017. okt. 23. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
EGYÉL!
2017. okt. 23. 12:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Ennék én ha bírnék�😔😔😔😔😖
2017. okt. 23. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Súlyzós edzés, tömegnövelő étrend, orvos, kérdezősködés a sport/testépítés rovatban
2017. okt. 23. 13:03
 4/6 anonim ***** válasza:

De mi a baj? Mi akadályoz az evésben?

Amúgy intenzív erősítő edzés és testépítő diéta kellene - igen, vicces, de ez nőként is remekül formába hoz.

Naponta edd meg a testtömeged*2 gramm fehérjét (igen, kicsit számolgatni kell az elején, de pár hét után már be tudod saccolni, és ha nem testépítőversenyre készülsz, akkor ez nagyjából elég is pontosságnak...). Mellé egészséges zsiradék (olíva, lenmag, tökmagolaj stb.) és lassan felszívódó szénhidrátok (zab, zöldségfélék, hüvelyesek) stb.

A lényeg, hogy ezekből egy kiegyensúlyozott, finom étrended legyen, egyél naponta 5-ször és folyamatosan vigyél be kicsivel több kalóriát, mint amit elhasználsz.

Fehérjének a sovány húsok, halak, túró, tejtermékek stb. tökéletes, ebből egész könnyen összehozható a napi adag. Nekem mondjuk a húsok kiesnek, szóval vannak napok, amikor sehogy se jön ki a mérleg fehérjepor nélkül, de azzal sincs semmi baj kiegészítésként.

A 10 kiló viszont irreális egy hónap alatt, az izomzat fejlődéséhez idő kell, és gondolom nem puha plöttyedt "telisz.rt búvárruha" szeretnél lenni.

Meg hát ugyanaz igaz itt is, mint a fogyókúránál. A testkompozícióba belenyúlni nem két perc, nem megy varázsütésre. Nem is kell neki, van idő, hidd el!

2017. okt. 23. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy hónap alatt 10 kiló az szteroiddal sem biztos, hogy lehetséges.
2017. okt. 23. 13:41
 6/6 anonim ***** válasza:
sehogy. Én kb 8 hónap alatt tartok most 7 kg-nál. Életmódváltás, étrendváltás stb.
2017. okt. 23. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!