Srácok lányok szerintetek ez a haj jól néz ki, vagy ilyesmi ombre haj?
Figyelt kérdés
Igazából meguntam a hajamat ,és ez most nagyon megtetszet de kicsit félek is tőle ,hogy nagyon szarul fog állni. De ez már az én bajom csak kiváncsi vagyok ,hogy másnak tetszik-e? Itt a link: [link] 2017. okt. 21. 01:27
1/3 anonim válasza:
Szerintem szép haj de csak akkor fog jól állni ha alapból ilyen hullámok vannak a hajadban :)
2/3 anonim válasza:
Jobb lenne ha szőke/ vörös lenne a kék helyet. Egyébként igaza van az első kommentelonek!
3/3 anonim válasza:
Erre elég nehéz úgy válaszolni, hogy nem látom az arcodat és a hajad jelenlegi színét. Annyi biztos hogy ehhez a hajhoz egy igen ügyes fodrászt kell találnod!
Szerintem nagyon jó és mivel én is fodrász vagyok, így szakmai szemmel tudom azt mondani, hogy ha ez igényesen el van készítve, akkor egyenesen is pont ilyen jól fog kinézni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!