Miért fintorognak a lányok az ilyesmi alkatú nőkre?
Figyelt kérdés
Rengetegszer észrevettem már, hogy az alábbi képeken lévő alakúakra, és hasonló alkatú nőkre fintorognak a fiatal lányok. Egy alkalommal a buszmegállóban állva hallottam, hogy le is dagiztak egyet, vagy olyan is előfordult, ha épp nőiesen öltözött fel az illető, azt firtatták, hogy ilyen alakkal hogy viselhet szoknyát stb.
Miért van ez? Tényleg csak a "kislányos", divat által diktált alkat lehet a dögös, minden más meg már gusztustalan? Valaki magyarázza már el,mert nem értem.
2014. ápr. 28. 11:08
1/4 anonim válasza:
Őket kérdezd!
Egyébként az első rohadt rossz példa. A kilátszó mellbimbójára többen fintorognának.
2/4 anonim válasza:
Én pl. nem kövéreznék le egy ilyen alakot, de nagyon nem örülnék neki, ha így néznék ki..mondjuk ehhez az alakhoz is tudni kell felöltözni, azért nem vehet fel akármit. Pl. az utolsó képen szereplő nőn már furán nézne ki egy miniszoknya. Gondolom ezért a fintorgás..
3/4 anonim válasza:
Mert éretlenek. Egy értelmes ember az ilyenen nem fintorog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!