A hajam egész felülete töredezett. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 12:59
1/8 A kérdező kommentje:
a végéből már vágattam...
és száraz hajra való ápoló sampont használok
pénzem nincs kozmetikumokra
2010. máj. 29. 13:03
3/8 anonim válasza:
Igyál sokat (vizet), így belülről hidratálódsz.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
a kopaszságon én is gondolkoztam már...xD de inkább ne...pasim agyfaszt kapna xD
a vizes választ nagyon köszi
2010. máj. 29. 13:43
5/8 anonim válasza:
valami jó balzsam (nem kell h drága legyen) + no vasaló
6/8 anonim válasza:
Havonta járj el fodrászhoz, aki levág mindig egy-egy centit. Neked nem fogok hazudni - sokáig fog tartani, míg újra teljesen lenő az egészséges hajad.
7/8 anonim válasza:
Vegyél egy üveg olivaolajat és hajmosás előtt kend be vele úgy kb a vállad alatt résztől kezdve a hajvégekig.Tekerd körbe folpackal majd törölközővel és ezt hagyd így legalább fél-egy óráig, de ha több órán keresztül, vagy akár egész éjszakára így hagyod az még jobb, majd samponnal moss hajat.És vegyél egy hajbalzsamot, max 1000ft és elég egy jó ideig, midnen hajmosás után használj egy kicsit majd mosd ki jól.
8/8 anonim válasza:
Lehet már késön irok de hátha valakinek jol jön.
Nekem is nagyon tönkre ment..
Kb fél éve olyan volt az egész hajam mint a lonak a farka/sörénye.
Én ricinusolajat+kokuszolajat kevertem össze..és azt raktam rá egész hajamra. Hajtövekbe bele masziroztam.
Éés már az első alkalom után puhább és szebb lett a hajam.
Most már csak ott tartok hogy a hajam vége kb 2-3cm kicsit törik (vasalom a hajam) és száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!