Mennyi idősen szőrtelenítettetek először lányok?
Lábat, hónaljat és puncit mikor gondoltátok hogy kezditek szőrteleníteni és miért?
És milyen kinézetű a mostani?
Köszönöm.
12-13 évesen a hónaljam, 14 évesen a lábam, 18 évesen az intim területeket.
Minden csupasz, nekem így esztétikus.
Láb + hónalj - 8 évesen.
Talán magyarázatra szorul, hogy ilyen korán kezdtem, de nagyon korán értem, így a szőröm is hamarabb kezdett el növekedni.
Amíg az összes lány osztálytársamnak teljesen csupasz volt a lába, az enyém már tele volt sötét színű szőrszálakkal, rengetegszer ki is csúfoltak, így nem várhatóan tovább.
Intim területen sokáig csak ollóval vágtam, illetve a bikinivonalnál igazítottam rajta borotvával.
Teljesen csupaszra 18 éves koromtól csináltam meg.
Nyáron így sokkal kényelmesebben éreztem magam, pláne a fürdőruhaszezonban.
Télen jobb, ha van ott egy kis szőr, mert így nem fázol fel olyan könnyen és van, ami melegítse azt a területet.
Láb: szerencsére nekem nem kell, mert sima lábam van, plusz szőke a hajam, ezért se látszik
Hónalj: 12 évesen, leginkább azért, mert zavart
Ott lent: csak a bikinivonalamat szokta a kozmetikus, de csak nyáron, télen felesleges pénz kidobás 13,5/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!