Valaki érti ezt a nagy divatszemüveg hordást? Mert én sajnos nem értem!
Én is azt mondom, hogy nem olyan szörnyű a szemüveg, legalábbis nekem nem. -4.5 körül van a szemem évtizedek óta, semmi problémám nincs vele, pedig motoroztam egy csomót és ott a sisak le- és fölvételén azért bonyolít. A jelen szemüvegem ráadásul remekül néz ki :) Ha a szemüvegviselés lenne a legnagyobb problémám, az szerintem elég rossz lenne, mert az túl unalmas, az élethez azért sokkal nagyobbak is kellenek :D
De persze, biztos van, akit zavar, a te szemed pedig már elég rossz (az enyém is, persze).
Nem tudom, miért lett divat, de miért is ne? Az emberek szeretik feldobni a megjelenésüket jobbára felesleges dolgokkal. Ékszer sem kötelező, de díszít. Miért fáj ez bárkinek, nem tudom felfogni.
1,25-ös lencséim vannak, én pl evés közben utálom. Mindig leveszem. Messzire nem látok jól sajnos, így muszáj volt beruháznom. Am az orromról gyakran lecsúszik a szilikontappancsok alatt izzadó bőr miatt. Meg koszolódik ha a fejem tetejére teszem. Macera...nekem általában az, de sajna szükséges.
A divatszemüveg meg kb majmolás, feltűnősködés stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!