Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan kérjem meg anyumat...

Hogyan kérjem meg anyumat hogy lehessen műkörmöm?

Figyelt kérdés

Biztosan megengedné, csak félek hogy mit gondolna. Mert ha valakin lát, akkor undorral/előítélettel tekint rá.

Ebayről szeretnék ilyen egyszeru felragasztható körmöket, amiket magamnak lerövidítenék és kifestenék. 15:L

2017. okt. 1. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Sehogy. Rondák a műkörmök, és tönkre is teszik a körmödet. 15 évesen különösen az lenne.
2017. okt. 1. 22:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem véleményt vagy kioktatást kértem, hanem tanácsot.
2017. okt. 1. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:
A megoldás ahogy te szeretnéd csinálni szerintem undorító,ebbe anyukád biztosan nem menne bele.De ha mondod neki,hogy elmész körmöshőz aki szépen megcsinálja abba biztos belemegy.
2017. okt. 1. 23:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak szimplán kérdezd meg, hogy megengedi-e a műkörmöt. Ugyanakkor menj el körmöshöz, ne ilyen "házibarkács" módszerekkel próbálkozz... A körmös szépen meg tudja neked csinálni és tartós is lesz.
2017. okt. 2. 11:18
 5/8 anonim ***** válasza:
27%
Taknyos vagy még, muszáj a tapasztaltabbaknak megmutatni a megfelelő, emberi irányt! Műkörmöt csak egy M.M-M. Csináltat!! (Magamutogató Mű-Majom)
2017. okt. 2. 13:18
 6/8 anonim ***** válasza:
34%

5.válaszoló értem,h neked nem tetszik műköröm,de akkor se kell leszólni. És amúgy is nem véleményt kért...

Egyébként szerintem inkább körmöshöz menjél,azt még meg is engedné.

2017. okt. 2. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor kérdezd meg, ha biztos megengedi :-) De amúgy körmöshöz menj, ezek a csináld magad körömszettek elég szörnyűek
2017. okt. 7. 19:50
 8/8 anonim válasza:
Kedves kérdező. Az ebayről rendelős felragasztható köröm nagyon rossz megoldás, mindenképp menj körmöshöz. Én a gél lakkot javasolnám neked. Sokkal természetesebb, körömlakk hatású, mégis 3 hétig szép, és egy profi által gyönyörűen dekorálható. Erre anyukád is könnyebben mondana igent, olcsóbb is, és kevésbé "mű" hatású.
2017. okt. 8. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!