Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért törik le a műkörmöm 2-3...

Miért törik le a műkörmöm 2-3 nap után. Miért?!

Figyelt kérdés
Ez egy okleveles műkörmös és szempilla hosszabító.Járnak hozzá.Nekem a legelső ő általa épített S-M műkörmöm KÉT nap alatt letört...gondoltam adok meg egy esélyt szóvá sem tettem erre most S-M szintén 3-4 nap alatt letört 4 körmöm,mindezt 4000 Ft-ért csináltattam.Zselés műköröm.Csak S-M méret!És kb egész nap nem csinálok semmit amitől letörne!Mondta ezt a tip-et hogy nagyon kicsi és gyenge a körmöm,most holnap megyek hozzá mert csüktörtökön csinálta és már másnap letört egy,akkor irtam neki es holnap megyek csináltatni garira azt az egyet,miközben azöta már 4 letört,..most a legutóbb csak ültem és kivettem a farmerzsebemből valamit erre letört.a kisujjamról is..ugyhogy remélem mindet garanciara fogja mert azert 4000 Ft ezért a szrért...es én hülye bejelentkeztem nála két het mulva is meg a multkor..
2017. aug. 20. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Keress mást. Az időpontot mondd le. A tipet pedig semmiképp ne engedd.

Ez nem szakember, csak okleveles kontás

2017. aug. 20. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A papir nem feltetlen jelenti azt, hogy valaki ugyes is abban ami csinal. Vissza kellett volna kerned a penzt.

Egy jo mukoromnek a vegtelensegig kene kibirnia. Jo nem, de azert egy honapig minimum.

2017. aug. 21. 09:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Hat végül most el se mentem hozzá
2017. aug. 21. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:

7 műkörmösnél jártam életem során.

Ebből 2-re mondom, hogy értékelhető. A jelenlegihez január óta járok, és 90%-ban elég tartósak a körmök (1 letört most, mert beakadt az ágy + a fal közé, de 3-4 hetet kibírják a körmeim.)

Pedig hidd el, nekem is extra szar körmöm van :D

Úgy voltam vele, ez lesz az utolsó körmös, ha ezt is ledobja, akkor hagyom a francba, biztos velem van a baj.

De fél éve működik a dolog :)

2017. aug. 23. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!