Nagyon kiábrándító a fekete bugyiban a fehér tisztasági betét? Ti hogy oldjátok ezt meg?
Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 00:26
1/17 anonim válasza:
Sajnos színes tisztasági betétről mèg nem hallottam, pedig mókás lenne. Így viszont nincs más választás, megy a fehér mindenbe. Inkább az virítson, mint... na ugye. :)
2/17 anonim válasza:
régen a carefree gyártott fekete tisztaságit, de mostanság nem látom a boltokban
3/17 anonim válasza:
Pár éve kapható volt fekete tisztasági betét is. Bár már egy ideje nem láttam ilyet sehol.
Szerintem az alap, hogy mielőtt intim helyzetbe kerülnél, előtte kikapod a tisztasági betétet. :) Én legalábbis semmilyen körülmények közt nem tenném közszemlére a pasimnak. Én ha tudom, hogy ilyen helyzet várható, akkor vagy nem is teszek be tisztaságit, vagy "akció" előtt sutyiban kikapom, és kidobom. :)
4/17 A kérdező kommentje:
Én is emlékszem, hogy árultak feketét, de szerintem érdeklődés hiányában szűnt meg.
Kedves legutóbbi válaszoló, én is így ügyeskedtem eddig, én se mutogatnám semmiképp, de akkor ezek szerint nincs is más megoldás. :)
Köszi a válaszokat!
2010. máj. 28. 06:08
5/17 anonim válasza:
marha egyszerű, úgy veszed le a bugyid, hogy ne látszódjon
6/17 anonim válasza:
Én ebből nem csinálok ügyet. Ez szerintem természetes dolog. No, meg abban a helyzetben legkevésbé érdekli a pasit a tisztasági betét..
7/17 A kérdező kommentje:
Az tuti, hogy őt nem érdekli, de engem igen, és ez fontos. :)
2010. máj. 28. 07:32
8/17 anonim válasza:
Én mintha mostanában is láttam volt fekete tisztasági betétet, az Auchanban vagy a Tescoban... Fekete-fehér dobozban árulják, biztos meglátod majd! :)
9/17 anonim válasza:
Szerintem, ha pasival intim helyzetbe kerülsz, bármilyen színű tisztasági betét kiábrándítólag hat. Ilyen helyzeten kívül pedig,amikor úgysem látja senki teljesen mindegy a színe...
10/17 anonim válasza:
minek a tisztasági betét? ha menstruálok úgy sem szexelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!