Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a webboltokban...

Szerintetek a webboltokban hamosítvány ennyi pénzért a Pink Sugar parfüm?

Figyelt kérdés

[link]

itt találtam 3900ért, de nem merem megrendelni, mert nem szeretnék hamisítványba belefutni. 6-7 ezret meg nem adnék egy 30 milis parfümért.

szerintetek?

2010. máj. 27. 20:12
 1/9 A kérdező kommentje:

*hamisítvány

( bocsi az elírásért ) :)

2010. máj. 27. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem spórolj rá és menj egy rendes drogériába. Ott megbízható az áru. Tudod miket szoktak néha találni ezekben a kétes termékekben? Patkányhugy, hypo, egyéb vegyszermaradékok, stb. Kell ez neked? Szerintem inkább jót vagy semmilyet.
2010. máj. 27. 20:16
 3/9 A kérdező kommentje:

igen igen, pont most olvastam az újságban, hogy ezek a hamisítványok elég veszélyesek az egészségre nézve.

Hát jó akkor lehet, hogy Müllerben megnézem majd, hogy mennyi :)

köszi a válaszodat

2010. máj. 27. 20:34
 4/9 anonim válasza:

Szia!

Nehogy megrendeld! Én ma kaptam meg,időben kiküldték, de az illata és a doboza sem eredeti.És most nagyon ideges vagyok..inkább vedd meg 600ft-tal többért a boltban!

2010. máj. 27. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne a Müllerben, az drágább. DMben vagy még jobb Rossmannban nincs? Az olcsóbb.
2010. máj. 27. 21:42
 6/9 A kérdező kommentje:
DM-ben nem láttam Rossmann-ban se :/
2010. máj. 28. 16:14
 7/9 A kérdező kommentje:

Előzőnek:

te a hódítás.hu-ról rendeltél? az volt hamisítvány? :/

sztem küldd vissza, nehogymár annyiban hagyd

2010. máj. 28. 16:15
 8/9 anonim válasza:
Igen a hoditas.hu-ról rendeltem. És van egy olyan érzésem, hogy a többi parfüm is gagyi... megnéztem a céginfót..előbb kellett volna... Először is írtam nekik emailt, mert azt írják a honlapon h ne küldjem vissza..Szóval nem tudom hogy gondolják akkor, hogy visszafizetik...volt már valaki hasonló helyzetben?
2010. máj. 28. 17:01
 9/9 anonim válasza:

illatfelho.hu

olcsóbb, sokkal, de nem azért mert hamisítvány, hanem mert nincs rajta az a külön adó amit a drogériák szednek be a parfümökért.

2011. nov. 13. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!