Kinek hogyan sikerült elfogadnia, megszeretnie saját magát?
Hülyén hangzik, de a social media segített.
Elkezdtem instagramra egyre több mindent feltenni, de szelfiket nem. A sok követő valahogy adott önbizalmat, hogy már az arcomat is tegyem a munkák mellé. Az lett a legsikeresebb posztom, ami azon a szinten jól esett, hogy az emberek szerint szép vagyok, abból a szempontból viszont nem tetszett, hogy a munkákat nem lájkolták annyian.
Szóval na, ettől megnőtt kicsit az önbecsülésem, önbizalmam, elkezdtem nyitottabb lenni, fiúk/lányok is érdeklődtek irántam, meg mertem szólalni, fel mertem venni nem annyira hétköznapi ruhákat, smink nélkül is okés lettem az arcommal. Aztán lett egy barátom, akinek gyönyörű vagyok (remélem nem csak hazudik 2,5 éve:D), már annyira nem is érdekel az instagram se, csak rájöttem, hogy tök mindegy, hogy egy órát vagy 10 percet készülődök ha csak egy barátnőmmel megyek kávézni vagy dolgozni.
Ki kell magunkat húzni, mosolyogni, érdeklődni, kedvesnek lenni, pozitívan gondolkodni, egészségre törekedni. (Pl. sportolás által jobb tartása lesz az embernek és az egyenes, kihúzott hát úgymond "power pose", szóval növeli az önbizalmat, önértékelést.)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!