Rossmann akció átverés. Más is tapasztalt ilyet?
Nem egyszer fordult elő velem ez az eset, és már kicsit dühítő így sokadjára. Érdekelne, más is járt-e már így.
A sminkes polcoknál gyakran vannak nagy akciók, fillérekre áraznak le dolgokat. Ilyenkor a termék alá helyeznek ki cédulát, és ráírják a termék nevét és hogy mennyiről van akciózva mennyire. El se lehet téveszteni, a cédula jelöli, melyik termékre vonatkozik az akció.
Erre a pénztárnál közlik, hogy nincs is leakciózva. Minek kell megtéveszteni a vásárlót?
Volt már ilyen, igen. Pl hogy csak egy termék egyetlen színére vonatkozott, ezeket mondjuk én sem értem.
Illetve rengetegszer össze voltak keverve a dolgok.
a Rossmann egyébként sem valami klassz üzlet ilyen szempontból. Budapesten (és csak ott!!! :( ) állandóan 10% kedvezmény van a végösszegre, ami akciós árukra is vonatkozik. ezzel párhuzamosan mindennek megemelték az árát 10%-kal, szóval ugyanott vagy, mintha a DM-ben vagy máshol vennéd meg azt a cuccot, hiszen a 10%-os kupon érvényesítése után ugyanannyiba került a termék, mint máshol alapjáraton.
amit te írtál, az még nem fordult velem elő a Rossmannban, de ha minden stimmel, és mégsem adják akciósan, akkor neked van igazad: kötelesek annyiért odaadni, amennyi a legkisebb feltüntetett ár. én minimum vásárlók könyvébe írnék (vagy a Rossmann egyik elérhetőségén tennék írásos panaszt), és a pénzárnál sem hagynám annyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!