Nők, ti milyen gyakran csináljátok ezeket?
- Hajmosás
-fürdés
- fehérnemü váltás(melltartó is)
- hányszor van rajtatok egy ruhadarab mielőtt kimossátok?
Puszta kíváncsiság és összehasonlítás végett kérdezem.
21/L
Hajmosás: heti 1
Fürdés: nagyon ritkán, szinte csak zuhanyozni szoktam
Fehérnemü váltás: bugyi, zokni naponta (ha leizzadok akkor hamarabb), melltartót több napig hordok
Hányszor van rajtatok egy ruhadarab mielőtt kimossátok?: változó, leginkább ha koszos/büdös, ez lehet fél nap és lehet 10 alkalom is.
- Zsíros hajam van, minden másnap megmosom, ha iskolába megyek. Amúgy hétvégén meg összekötöm. Szóval heti 3x kb.
- Minden nap, bár zuhanyzom.
- Bugyi, zokni naponta. Melltartó változó. Heti 2x talán.
- Nadrágot 2x felhúzom, max. 3x, ha nem koszos. Felsőkbe hamar beleizzadok, azt maximum 2x húzom fel.
Hajmosás heti 2. Ha esetleg megázok, vagy nagyon leizzadok akkor plusz 1.
Fürdés minden nap
Bugyi, zokni minden nap csere, melltartó változó, általában 4-5 használat. Nem mindig tudom mondjuk, mert rengeteg van és felsőnként változik, hogy melyiket veszem fel.
Felsők 1, max 2 használat. Pulcsik, blézerek stb megint változó, ha beleizzadok akkor 1 használat, ha csak felkapom 1-2 órára akkor 2-3 alkalom. Nadrág attól függ mennyire koszolom össze. Általában 4-5 használat. Kabátokat szezon után 1szer kimosom, úgy rakom el. Vagy esetleg ha összekoszolódik akkor kimosom. Most hirtelen több ruha nem jut eszembe :D
Hajmosás heti 2x,napi 1x zuhany(nyáron általában 2x)
Bugyi,zokni naponta,melltartó változó.Van amikor 3 alkalom,van amikor 5 alkalom.
Nadrág kb. mint melltartó 3-5 alkalom. Felső naponta váltás,esetleg ha csak fél órát volt rajtam,akkor felveszem újra. Pulcsi úgyszint 3-5 alkalom.
Hajmosás 2-3 naponta
Zuhany napi kétszer
Bugyi,zokni naponta
Melltartó max 3 nap
Felsők1x
Nadrág attól függ mennyire koszolom össze
Hajmosás: 3-4 naponta
Fürdés: napi egyszer, este (zuhanyzom)
Fehérnemű: bugyit és zoknit naponta, egy melltartó kb. 5-6 nap után kerül mosásba. Ha megizzadok, akkor viszont egyből.
Ruhadarabok: ez nagyon ruha függő. A pólókat csak egyszer hordom. Egy kardigánt, nadrágot, szoknyát viszonylag sokszor, kb. 5-6 alkalommal. A ruhákat egy alkalommal szoktam hordani, de alapból ritkán van rajtam és nem szeretem használtam visszarakni a szekrénybe, mégha nem is koszos.
(Összeségében sokszor hordom a ruháimat, mielőtt mosásra kerül a sor, mert elég kevés van. Ha több lenne, akkor gyakrabban váltanám őket.)
Hajmosás 3-4 naponta, amikor hosszabb volt a hajam 5-6 naponta.
Fürdés, vagyis zuhanyzás naponta legalább 1-szer.
Bugyit és zoknit mindennap tisztát veszek. Melltartó változó, általában ahogy hazaérek rögtön leveszem, így sokszor csak napi 1-2 órát van rajtam, sokat vagyok itthon, ilyenkor csak néhány naponta váltom.
Pólót mindennap tisztát veszek, farmert egy hétig is hordom ha nem lett koszos, de azt is csak házon kívül veszem fel. Pulcsit 2-3 naponta. Itthoni ruhát minden nap.
Hajmosás:heti 2-3
Fütdés:napi2
Fehérnemű váltás:mindennap másikat veszek fel,mindegyik darabból
Minden viselés után mosásba megy az adott ruhadarab.
Hajmosás: heti 2x
Fürdés: amikor hajat mosok, egyébként zuhanyzom (napi 1-2x)
Fehérnemű váltás: melltartót 3 napig hordok, minden mást naponta csere
Nadrágot felveszek 3x is, mire újra kimosom, póló/pulcsit 1x, télen ha rétegesen öltözöm, akkor a felső réteget 2x hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!