Kamillás gőzölés nektek szokott használni? Hogyan csináljátok pontosan? Milyen gyakran?
Attól függ mire kellene, hogy használjon..
Amikor meg vagyok fázva, akkor használ. Egyébként gondolom az bőröd miatt kérdezted. Puhább tőle, de igazából nem túl problémás a bőröm, így nem tudok erről reális véleményt alkotni.
Megfázásos időszakban reggel, este szoktam alkalmazni, nem túl forró főzettel. Addig hajolok fölé, ameddig úgy érzem, hogy még meleg. Amikor a bőröm miatt alkalmazom, akkor csak heti egyszer szoktam.. Lustaság :(
21/L
igen, a bőröm miatt kérdezem. Enyém sem nagyon problémás, de vannak napok, amikor meg nem tudok tükörbe nézni, annyira zavar a legkisebb mitesszer is.
De akkor heti egyszer minimum fogom én is használni :)
Szerintem sűrűbben is nyugodtan csinálhatod.. Én csak a lustaságból kifolyólag nem csinálom.
Zyneritet esetleg próbáltad már? Vagy bőrgyógyász is segíthet. Régen nekem is problémás bőröm volt, Sotretet szedtem, és azóta semmi gondom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!