Hogy csináljátok? Nem merem! TÖBI LENT!
Mutasd meg hogy hol mennyire vagy szőrös. Utána el tudom mondani hogy hol kell leszedni, hol érdemes, és hol NEM ÉRDEMES.
Az epilátor már csak ilyen. A gyanta gyorsabb lenne, talán kevésbé fájna. Sajnos a szépségért meg kell szenvedni ;-)
Sok kitartást kívánok neked!
A lábamon én is próbáltam már, de sikertelenül. Annyira keservesen fájt, hogy belekönnyeztem és másnap piros pöttyös is maradt. (mondjuk nekem elég érzékeny bőröm van)
A karomon kibírtam még azzal, pedig ott sem rövidek a szőrszálak, de 5 perc után megszokod és már nem is nagyon érdekel más, csak az hogy minél alaposabban szőrtelenítsd a karodat.
A gyanta kevésbé fájdalmas, hiszen míg az epilátor lassan tépi ki í szőrszálakat, a gyantacsíkkal egy gyors rántással kiszedsz több 100szört és a fájdalom 1 mp-ig tart. Az elején féltem letépni, mert gondoltam nagyon fájni fog, de őszintén szólva az volt a reakcióm hogy? "><...o.o Ennyi?"
Azt hittem durvább lesz...Persze nem mondom hogy egyáltalán nem fáj, de sokkal tűrhetőbb mint ahogy azt sokaktól hallottam. Szerintem mindenképpen érdemes lenned beszerezned egy gyantát és azzal csinálni. Ráadásul abból van érzékeny bőrre is, szóval még kíméletesebb tud lenni az az eljárás.
Kedves kérdező van egy elég "agyament" ötletem. Ezt csak privátban merem leírni, mert itt mindenki le fog hurrogni érte.
Ha érdekel, akkor írj rám privátban
#1 voltam
Úgy érted "meg tudnék"?
Vadbarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!