Hol tudnék pontosan ilyen nyakláncot venni? 👇
Figyelt kérdés
Erre gondolok: [link]
Tudom, hogy netről lehet rendelni, de nekem jobb lenne ha boltból tudnám megszerezni. Láttatok esetleg olyan boltot Budapesten, ahol kapható?
2017. szept. 15. 17:44
1/13 anonim válasza:
Megrendelem neked (pontosabban megveszem én), és eladom neked Budapesten egy kis haszonnal. Úgy érdekelne?
2/13 anonim válasza:
Ebayre ird be, hogy turtle necklace es kihoz egy csomot
3/13 anonim válasza:
Boltot nem tudok ajanlani sryyy
4/13 A kérdező kommentje:
Első, még várom a válaszokat hátha, de épp azért nem szeretnék netről rendelni, mert nem akarok várni
Második, mint írtam, nem akarok netről rendelni :D
2017. szept. 16. 08:41
5/13 anonim válasza:
a Kálvin téren a Baross utca felé (az OTP oldalában) van egy ilyen tematikájú bolt, ahol lehet kapni füstülőket, ruhákat, ékszereket is. esetleg a Cserépváros nevű boltba is benézhetsz (Westend, Köki Terminál). ha itt sem találsz, akkor szerintem kérdezz rá a boltokban, biztos tudnak neked segíteni.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi ötös, Cserépbe viszonylag gyakran járok, ott még nem láttam, a másikat is megnézem majd:)
2017. szept. 20. 20:53
7/13 anonim válasza:
Ennyi idő alatt már megérkezett volna akkor is, ha netről rendelsz.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget utolsó😂👌 ezt most muszáj volt ideírni, igazán építő jellegű, sokat segített. A másik, hogy 6 nap alatt biztos nem jött volna meg, az ilyenekre még belföldön is minimum 2 hetet, de van, hogy többet kell várni
2017. szept. 30. 18:01
9/13 anonim válasza:
2 hét belföldön a szállítás? Hol élsz?:D
Nekem általában 2-5 nap alatt megjönnek a cuccaim, ha van raktáron, és vidéki vagyok de u know
10/13 anonim válasza:
Én csak arra akartam rávilágítani, hogy kevesebb gondolkodás és több cselekvés hamarabb hoz eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!