Bayern26 kérdése:
CHOKER nyakláncot inkább rockerek hordják?
Figyelt kérdés
metal ,punk2017. máj. 27. 10:47
1/5 anonim válasza:
régen igen, manapság már inkább a 13 éves tumblis "grunge" kislányok
2/5 anonim válasza:
én inkább csak gothokon szoktam látni
3/5 anonim válasza:
azok hordják, akiknek fingjuk sincs a grunge-ról, a metalról és a punkról se:D a divatluvnyák:D
5/5 anonim válasza:
Hála Istennek már többé-kevésbé lecsengett az a hullám, amikor minden divatmajom tömegribizli ilyen nyakékekkel lófrált, ahogyan a 2017-es “hűűdegrunge” és a tiszavirág életű hóbortja is, ami csak külsőségeken alapult. (Ebből a maszlagból még talán a Bershkás/H&M-és bandás pólók nem áldoztak le. 😂)
Így az alteros csajok kiegészítője maradt, - meg persze azoké, akiknek valóban tetszik.
Én nagyon szeretem a chokereket. Van, hogy többet is felveszek egyszerre, - illetve még feldobok hozzá egy hosszabb, “V alakú” medálos láncot is, ès így tökéletes az összhatás számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!