Nagyon csunya vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
16eves lany vagyok es nagyon csunya vagyok...be lajkoltam egy 19eves fiu profilkepet es ramir h minek lajkolgatom meg hogy szedjem le ilyenek, szoval ebbol az jitt le h szegyelli h ilyen lany lajkolja a profilkepet... sminkelem magam,adok magamra,de ha egyszer az arcformam csunya meg alapbol mindenem,nincs mit ezen tenni...de ha Megis,akkor mit? :(2017. szept. 7. 20:11
11/20 anonim válasza:
Az a p*csfej nagyon el van szállva magától,valami buzeráns páwa lehet 30-as IQ-val,az ilyenek véleményére kár adni.
12/20 anonim válasza:
Egy dolgot tanulj meg kicsi lány, mások véleményére sosem adunk. Főleg nem olyanéra, aki nem ismer minket. És főleg nem a külsőnkkel kapcsolatban.
13/20 anonim válasza:
Ha nem vagy megelégedve az arcformáddal, akkor tudom ajánlani a divatszemüveget. (Nekem kerek arcom van amit nagyon nem szeretek, de rossz a szemem és egy szemüveg nagyon megváltoztatta az arcom, sokkal "szebbnek" éreztem magam) És amit az a tapló mondott azt szard le! Egy egoista barom! Én a te helyedben csak azért is belájkolnám azt a képet! ;)
14/20 anonim válasza:
Kérhetek képet én is? Biztos te is szép vagy :) 17f
15/20 anonim válasza:
Mi az, hogy szedd már le?
Különben meg, ha rád ír, én elgondolkoznék egyáltalán azon is, hogy biztos utál-e téged... ha valaki olyan rettentő bűnronda, én biztos nem írnék rá...
Amúgy meg egy p*cs a srác. Inkább örülhetne, hogy valaki lájkolja, mert ahogy látom, csak a kirakatra megy.
16/20 anonim válasza:
Aki ilyen szöveggel ír neked az valahol nagyon nagyon alul van. Kár vele foglalkoznod.
Lehet barátnője van, azért nem örült a lajknak :D
17/20 A kérdező kommentje:
Be kovetett instan es ram irt h be fejezhetnem??? Mert le tiltottam....Hat normalis az ilyen?xddddddd
2017. szept. 8. 18:45
18/20 anonim válasza:
Fogyatekos, sz_rd le az ilyet :Dd amugy meg mirol beszel? Ki a kukit erdekel hogy ki likeolja a kepeit?? Mar nem azert de en sose nezem meg mas embereknel hogy kik kedveltek a kepeiket..kinek van ennyi szabadideje? :Dd
19/20 A kérdező kommentje:
A SAJAT KEPET LAJKOLTAM NEM MASET....
2017. szept. 9. 11:43
20/20 anonim válasza:
Küldj képet privátban.
Biztos nem lehetsz csúnya :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!