Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy oldjam meg otthon az...

Hogy oldjam meg otthon az epilálást?

Figyelt kérdés

Anyát nagyon zavarja.

Olyan sajnos sosincs, hogy senki ne lenne itthon. Pedig régen úgy csináltam, hogy akár hajnalban is felkeltem. Tegnap is direkt becsuktam mindent ajtót, ablakot, de hallom, hogy hallgatózik a szobám ajtajában.

Meg tesómnak szokta mondani a tutit, rajtam röhögni.

Emlékszem azért is leb.szott,hogy miért vettem, mi ez. Úgy találta meg, hogy kicserélték az ágyamat, engem meg elhajtottak.

Meg mire való stb.

A hülye hangja zavar, de az nagyon.

2017. szept. 5. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Anyádnak mi köze hozzá? Miért nem teszed helyre, ha hülyeségeket magyaráz?

Miért akarja a bunkó anyád, hogy szőrös lábbal lófrálj?

2017. szept. 5. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyantázz, az csendes.
2017. szept. 5. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Anyád hogy oldja meg a szőrtelenítést? Vagy nincs rá szüksége? Esetleg szőrösen járkál? Ezt beszéld meg vele.

Amúgy valószínűleg nem tudja elfogadni, hogy felnőttél, ezért viselkedik így. Sok szülő ilyen.

2017. szept. 5. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!