Arany ékszer helyett milyennel lehet még kezdeni, ha újra van szúrva a fülem?
Lány vagyok, és nagyon pici korom óta volt mindkét fülemben lyuk. Kb. 4 éve egy gyulladás miatt az egyik fülemből ki kellett szednem a fülbevalót, utána mindig fájt amikor bele akartam tenni. Azóta benőtt teljesen, csak a helye látszik.
Szüleim a lövést erőltetik, én mindenképp szúrva szeretném.
Azt mondják, utána arany ékszert kell hordani a gyógyulásig, pontosan ugyan nem tudom, miért jó, de állítólag így van. Orvosi fémmel ez nem helyettesíthető?
Az az igazság, hogy itthon csak ilyen csinos/ köves vagy karikás arany fülbevalók vannak, amiket nem szívesen hordanék, és nem is szeretném elhagyni őket.
Tehát az arany helyett megoldás lenne az orvosi fém? Hiányzik a fülbevaló, de nem szeretném, ha valami baj lenne belőle, mert a fülem elég problémás volt egy időben.
Bocsáss meg de szüleid idióták.
A lövés több kárt, roncsolódást csinál ,az aranyékszer meg pont nem jó mert egyesek, pl én érzékenyek az aranyra, a legobb az orvosi fém vagy titán ékszer, a szúrásnál kb bármit bele tudnak tenni.
10 évig arany volt a fülemben, tudják, hogy nem vagyok rá érzékeny vagy akármi.
És persze hiába magyaráztam, hogy a lövéstől rocsolódik, nem hiszik el sajnos, de kiharcoltam már, hogy szúrni fogják, akármi legyen.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!