Ha csúnya fogatok lenne akkor ti maximum mennyit áldoznátok rá hogy szép fogaitok legyenek?
Én amennyit kell, de aki ennyire elhanyagolja a fogait, az szerintem semennyit.
Az első teljes fizetésemből az volt az első, hogy elmentem a fogászhoz. De nekem csak az sztk által elbarmoltakat kellett helyretenni.
Amalgám tömések cseréje, új tömés, folyton begyulladó bölcsességfogak eltávolítása, fogkőleszedés, polírozás.
Fogszabályzáshoz már öreg voltam, amennyire lehetett már behúzták a felső fogsorom gyerekként, de a mélyharapást már nem lehetett korrigálni.
Fogkrémreklám fehérségű fogakra meg nem vágytam, arra nem költenék.
2 havi fizetésem biztosan, meglátnám utána hogy az mennyit segített és mennyi van meg hatra...
Ennél jobban nem tudom belőni meg lehet valaki 120-at keres valaki meg 300-at de utóbbi elmegy maganhoz, és ugyanott vannak, érted..
Leginkább úgy lehetne higy a fizetésből havonta megspórolt összeg kb. 3-4x meg simán, utána az döntene mennyi van meg hatra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!