Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Orrpiercing szúrás?

Orrpiercing szúrás?

Figyelt kérdés

Budapesten melyik nagyon bevásárlóközpontokban szúrnak orr pc-t? Árkádban van ilyen lehetőség? Ja és mennyire fáj?

16/L

2017. aug. 18. 22:06
 1/7 A kérdező kommentje:

*nagyobb

Bocsi

2017. aug. 18. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok pesti,de van orrpiercingem. Mindenképpen szúrasd,ne lövesd! Az,hogy mennyire fáj,relatív. Néhányan úgy mennek oda,hogy halálfélelem ül az arcukon,és azt hiszik,soha nem kelnek fel a székből. Én furcsán működöm,úgy mentem,hogy nincs mitől félni,meg sem fogom érezni. Hát megéreztem :D Nem volt kibírhatatlan,sem szörnyű nagy fájdalom,de azért fájt. Szóval ha rettegsz tőle,akkor megnyugtatlak,semmi életveszélyes! Ha pedig nem rettegsz tőle,akkor kb. az lesz,amire számítasz. Kellemetlen,de nem fogsz belehalni. Bármi érdekel,írj nyugodtan privit! :)
2017. aug. 18. 22:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) még annyit szeretnék kérdezni, hogy suliban szólhatnak érte, kivetethetik? 11.-be megyek
2017. aug. 19. 08:26
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Plázákat ilyen téren kerüld el jó messzire.

Tele van a főváros jobbnál jobb profikkal. (Invictus, swastika, ..stb.)

Érzékenyen fáj, és inkább élesen.

A szúrás oldali szemed megkönnyezi, de maga a szúrás egy röpke pillanat. Nem fáj jobban, mint egy védőoltás, sőt, annál kevésbé. A fájdalom másodpercek alatt eltűnik.

A gyógyulási idő alatt érzékeny lesz, de önmagában nem fáj akkor sem.

A gyógyulási idő 4-12 hét, de ez kinyúlhat akár fél évre is. Érdemes titán száras kampós végű ékszerrel kérni. Ápolni Octenisept oldattal napjában 4-5x. De ezeket amúgy is elmondják helyben.

Árban 3-7 ezer Ft között van, az ár általában tartalmazza az ékszert is. Kezelőszert, vagy a testékszerezőnél, vagy patikában tudsz venni, esetleg rendelni.

2017. aug. 19. 09:06
 5/7 anonim ***** válasza:

én már szúrattam pár piercinget, mindegyiket más helyen. a swastika-ban az orromat. teljesen jó volt, kedves volt a fiú, nem is fájt különösebben. maga a szúrás pillanata ami fájdalmas, meg amikor beleteszi az ékszert. amúgy csak olyan sajgó fájdalom, egyáltalán nem kibírhatatlan, szóval ezen ne aggódj. készülj fel hogy meg fogod érezni, de ne vidd túlzásba. :D

a fülembe a westendes szalonban szúrattam két lyukat fülcimpába. én is hallottam, hogy az nem jó, ne menjen oda senki, de nekem semmi próbléma nem volt. tetoválást nem csináltatnék ott, de egy piercinget ők is tudnak szúrni szerintem...

árkádban nem tudom van-e, nekem úgy rémlik nincs, de régen jártam ott, messze van.

invictusban is voltam, nekem az nem igazán jött be...

árban ugyanaz. max 1-2 ezer az eltérés egyes piercingeknél.

2017. aug. 19. 14:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönőm szépen a válaszokat!😊 Mindenkinek ment a zöld mancs.😉
2017. aug. 19. 23:10
 7/7 anonim válasza:
Én a Westendben csináltattam. Nagyon profi volt a srác, azóta sincs semmi problémám vele. Nem fáj durván, de egy kicsit megkönnyezed majd. :)
2017. aug. 25. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!