Orrpiercinget szúratni vagy lövetni érdemesebb?
Volt már egyszer, tűvel szúrta piercinges, de nem lett egyenes és sokszor begyulladt. Lövetni pedig azért félek, mert azt mondták,a porcot tönkreteszi. Viszont hamarabb gyógyulna és kevésbé fájna.
Vélemények, tapasztalatok?
szúrasd! Igen,jól mondták... a Lövéssel tényleg tönkreteheted..meg amúgy is,ha szúrják,akkor egy ilyen egyenes ékszert kapsz..olyan mint a fülbevaló.Nagyon fájdalmas azt forgatni, és még fájdalmasabb lecserélni... Ha meg szúratod,akkor kampósat kapsz,ami a késöbbiekben nem fáj forgatásnál.Igaz, hamarabb ki lehet kapni egy rossz mozdulattal,de ha megunod,és kiszeretnéd cserélni még mindíg egyszerűbb. Én szúrattam. :)
Mindenkinek máshogy gyógyul. nekem pl. 1 hét volt :)) De ember függő. remélem tudtam segíteni :)ha kérdésed lenne még, írj nyugodtan privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!