Többen mondták már, hogy túl vékony vagyok, szerintetek igazuk van? (kép)
Már többször megkaptam, hogy olyan az alakom, mint egy tinifiúnak, pedig amúgy 23 éves nő vagyok. Anyukám is folyton azzal csesztet, hogy "ugye eszel rendesen?"
Mindenkinek más jön be. Nekem nagyon tetszik a vékony testalkat, így a tiéd nálam lényegében teljesen rendben, kicsit sem tartom túl vékonynak.
Szerintem egyébként sok fiúnak bejön az alakod és sok lány szeretne legalább hasonlót :)
Kicsit sem kelt bennem fiús alakot, de mind1, bármennyire győzködöm a lényegen mit sem változtat: nekem tetszik. Akinek pedig a teltebb, izmosabb, stb jön be... annak nyilván kevésbé, vagy egyáltalán. Aki pedig durván, teljesen random meg is jegyzi az magáról állít ki bizonyítványt. (Nem anyukádra gondolok, ő nyilván egyszerűen csak, mint sok anyuka aggódik. Bár fiú vagyok, de nekem mamám hasonló, valahogy a valóban, orvosilag is elhízott testalkattal sincs baja, lényegében jónak látja... el van kicsit tolódva, így hasonló kérdéseket én is kapok, de sosem vettem komolyabban, más korban élt, más értékrendekkel.)
A hajad pedig tényleg szép :)
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!