Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tartasz magadon a legszebb...

Mit tartasz magadon a legszebbnek?

Figyelt kérdés
Nézz a tükörbe, és mondd el magadnak, miért vagy szép, mit szeretsz a testeden? (pl.: Nagyon szeretem a meleg barna szemeimet stb.) Csak pozitívan! ;)
2010. máj. 24. 17:47
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
94%
a gyönyörű zöld szemeimet. mert nem sokaknak van:D mert nagyon sok szín van benne pl: kívül kék a pupillám körül meg barna. el lehet veszni bennük:D és mert van az 1ikben 1 fekete pötty:D nem tudom miért de mindenki mondja hogy van a szemembe 1 pötty tudok róla?mondom igen és mindenki el van tőle ájulva hogy milyen furcsa és 1edi meg h nagyon jó:D hát ezért:Dés hosszú szempilláim is vannak:D barna hosszú hajam van fehér bőröm. néha szépnek találom magam:)
2010. máj. 24. 19:50
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
az arcomat :D
2010. máj. 24. 21:14
 23/39 anonim ***** válasza:
91%
a nagy kék szemeimet,az alakomat ,mert akármennyit ehetek...nem hízok meg,a magasságomat (171 cm vagyok), a kicsi kezeimet,meg a kicsi lábaimat ..:D,és talán még az arcomat...nem az vagyok az a ,,barbiszépség" de nagyon érdekes arcom van.
2010. máj. 25. 15:12
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

A barna bariszemeimet, az erős fenekemet és a nem túl vastag lábamat.

Köszi, ezt most nagyon jól esett "elmondani valakinek" és beismerni magamon, hogy szép vagyok.

2010. máj. 25. 15:27
 25/39 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy mindenki talál (sok) szépet magán! Csak így tovább! Legyen mindenkinek egészséges önbizalma! :)
2010. máj. 25. 15:41
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
a szám formáját, azt hogy olyankis pisze az orrom és sztem a szemeim is nagyon szépek mivel már szinte majdnem feketék
2010. máj. 25. 18:51
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a nagy,barna szemeimet,amelyek változtatják a színűket.Hónap elején barnák,utána tónust váltanak,sötétbarnává válnak,és gyönyörű fekete perem képződik a szélén.

Szeretem a szemöldökömet,amit bárhogy ki lehetne szedetni,ha nem ragaszkodnák a mostani formájához.(Azért mert,szép sűrű,viszont szépen ki van szedve)

2010. máj. 26. 17:39
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

szemem szine és a szájam :D

15L

2010. máj. 29. 19:22
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
mellemet, derekamat, arcomat, szememet, aranyszőke hajamat ami természetesen olyan :)
2010. máj. 29. 20:12
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

a derekamat, fenekemet és a nyakamt.:)

Ezekért sem rajongok..de talán ezek a legszebbek magamon:/

2010. máj. 29. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!