Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes lenne...

Elitestars kérdése:

Szerintetek érdemes lenne modell szakmát tanulni?

Figyelt kérdés

Nemsokára pályát fogok választani, és modell szeretnék lenni. Azzal most ne törődjetek, hogy lehet fel sem vennének...

Érdemes lenne modellnek állnom Magyarországon? Vagy ezt inkább külföldön kéne megpróbálnom? Tudnék valamit kezdeni ezzel a szakmával Mo.-n?

2010. máj. 24. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

Egyszerű az egész!Ha modell szeretnél lenni, tedd ezt:

-Szüless olyan alkattal, hogy 176 centi legyél minimum, megfelelő méretekkel(max 90-60-90), tökéletes bőrrel, karakteres vagy érdekes arccal.

-ha ez megvan, küldj egy képet egy modellügynöségre, ahol azonnal hívnak hA alkalmasnak találnak.

JAH, ÉS OLYAN NINCS, HOGY MODELLISKOLA.EZ CSAK PÉNZLEHUZÁS.

2010. máj. 24. 16:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Külföldön sokkal nagyobb eséllyel indulsz!!!!!!!!!
2010. máj. 24. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy modellszakma!

Egyébként elég jól keresnek, én pl. voltam Olaszországban két hónapig, majd' egy milliót kaptam érte.

2010. máj. 24. 17:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, mindegyiket hasznosnak találom! :D
2010. máj. 24. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:

na hát ha voltál olaszba tudhatnád hogy van modellszakma.Ott főleg.Magyarországon nincs mert minden jöttmentet felvesznek aki fizet a suliért.Itt az oldalon is láthatod hogy 170 centivel kérdezik hogy lehetnek e.

Szóval azt ajánlom..ha lettetted az érettségit,fogd magad,irány valamelyik divatország ott keress egy munkát amiből megélsz és minden héten legalább két castingra járni.Tartsd karban a külsőd a tested,Ha már tudsz ismerkedj modellekkel fotósokkal.Mindig legyél fitt vidám energiával teli.

Ja és még valami..a Lelkedet hagyd itthon a könnyeiddel együtt.3 évet húztam le külföldön is itthon is és külföldön ha nem vagy kész a bemutatóra 100 másikat találnak helyetted 2 perc alatt.

2010. máj. 27. 23:28
 6/8 anonim ***** válasza:
jaaa és érdemes valamii mást is tanulni közbe......időd lesz rá.Mert ki a fene látott már 50-60 éves szupermodellt:)Persze ha minden összejön nem lesz rá szükséged de ha mégsem gondolom nem szeretnél a mekibe vag hasonló helyen dolgozni.
2010. máj. 27. 23:46
 7/8 anonim ***** válasza:

kedves utolsó,egyvalamit szerintem kihagytál: a portfólió készitést. Ha nincs egy profi fotós által elkészitett portfóliód,akkor neki se kezdj. Legalábbis nekem itt Magyarországon az összes ügynökség ezt mondta. Mondjuk én 160 cm vagyok,lehet ezért nem kaptam munkát :S

Idézem az egyik neves mondellügynökség vezetőjét: gyönyörű arcod van,vérzik a szivem,de nem tudlak alkalmazni. Csináltass x ezerért egy portfóliót és gyere vissza. Hát mondom kösz. Nincs diákként 100 ezrem ilyenekre. Ugyhogy ennyit a modellkedésről. :(

2010. máj. 28. 09:48
 8/8 anonim ***** válasza:
hát ez kész...Én úgy álltam neki hogy a portfoliot csak a közgazdaságtanból ismertem.Szóval ha annyira akarnak azt mondják csináltatnak aztán részenként levonják a munkáidból.
2010. máj. 28. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!