Ha meglátsz valakit, aki rollerrel közlekedik, és a haja két kis ökörszarvkonyba van fogva, mit gondolsz először?
2010. máj. 23. 18:03
11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, végre, aki úgy gondolkodik, mint én.
2010. máj. 23. 19:42
12/22 anonim válasza:
Azt, hogy feltűnési viszketegsége van és k.rva idegesítő.
13/22 anonim válasza:
Azt, hogy nagyon kislányos, de nincs ezzel semmi gond. Legalább egyedi.
14/22 anonim válasza:
Nekem meg már a szögegyenes hajú, fülükig kimázolt p.csákból van annyira elegem, hogy ha meglátnék egy ilyen lányt, azt gondolnám, hogy nem egy üresfejű agymosott tömegliba.
15/22 Thurston válasza:
Én például totál leszarnám. Hogy így érzi jólk magát, akkorm i a fenét gondoljak róla?
Ellenben ez a legidiótább kérdés, amit valaha olvastam.
16/22 anonim válasza:
Azt hogy nem vesz semmit komolyan
18/22 anonim válasza:
Azt hogy nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítése
19/22 anonim válasza:
Ha nem te vagy akkor miért zavar hogy csak egy hozzászoló gondolkodik úgy mint te , mármint hogy tök édibédi,aranyos....
20/22 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy az ő dolga. :D Nem kell mindig azzal foglalkozni, mások mire gondolnak!
Ha ő így érzi jól magát, engem miért zavarna? :)
Egyébként nekem van rollerom, és néha használom is; nem azért, mert nagyon cukinak vagy gyerekesnek szeretnék látszani, hanem mert így gyorsabban eljutok itt a közelben néhány helyre, és néha bizony nem mindegy, hogy 30 vagy 10 perc alatt érek oda valahová. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!