171 cm-hez szerintetek hány kiló az ideális nők esetében?
Figyelt kérdés
Teltkarcsú alkatom van (értsd nagy mellem van amiből nem lehet fogyni hiába szeretnék), nagyjából hány kilónak kellene lennem? Nem szeretnék modellalkat lenni csak csinos.2010. máj. 23. 16:16
11/15 anonim válasza:
65-70 neeeem szépek az olyanok akin nincs mit fogni és segge eltéveszthető mert nincs..
12/15 anonim válasza:
Normálisak vagytok? én 160 centi magas vagyok és 53 kiló, egyáltalán nem vagyok kövér se túlsúlyos. Ne mondjátok már egy 170 centi magas lánynak, hogy 55 kilósan nézne ki jól.-.-
25N
13/15 anonim válasza:
Én csak úgy néztem a válaszokon és fel vagyok háborodva! Én 164 cm és 55 kg és egyáltalán nem vagyok kövér! Majdhogynem sovány vagyok! 171 cm magasságodhoz 74 kg-san lennél túlsúlyos. 55 kg-san meg már sovány lennél.
Jelenleg ideális a súlyod...
14/15 anonim válasza:
Homokóra alkatom van nagy mell kerek csipő vékony derék 175 centi vagyok és én is mindig 70 kiló fölött voltam. Bár én thai boxolok tehát izomos is vagyok de azért nem férfiasan. Szóval szerintem ne msok a súlyod. Volt, hogy lementem 65re de nekem azon a súlyun már kint volt a csipő csontom túlságosan is nem volt szép látvány plusz ha rájött egy rugás meccs közben nagyon fájt.
15/15 anonim válasza:
162 cm vok,17 éves és 57-58 kg.van mit rajtam fogni,de nem a hájas típus vagyok.
nem sok a kg-od,de az 55 iszonyatos lenne.
am meg ha lefogynál ennyire,a végén rohadt szar lenne,h ha megiszol egy pohár colát már híznál is.
szóval ha fogynál 2-3 kg-ot akk lennél sztem a legtutibb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!