Hogyan lehet? Többi lent!
Figyelt kérdés
Kerek arcformam van, ahogyan Selena Gomez nek is, és láttam, hogy neki nagyon szép gömbölyű szája van, ami nagyon meg tetszett... Van valami otthoni módszer, amitől nekem is lehet olyan az ajkam? Nem kell pont ugyanolyannak lennie, csak hasonlító rá, az a lényeg.. Kérlek, csak normális válaszokat! Köszönöm :) olvastam a pohárrol, de az nem vált be..2017. júl. 30. 21:44
1/1 anonim válasza:
Próbálhatod sminkekkel megformázni az ajkad, mondjuk valami bézs színekkel, és mellé sötétebb kontúrvonal, és egy KICSIT legyen a vonalokon túl, de ne vidd túlzásba.
Ja, és a sötét árnyalatú rúzsokat kerüld, az még kisebbé teszi!
És még egy segítség: az ajakápoló állítólag 1-2 órára egy kicsit feltölti az ajakpárnákat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!