Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Titeket zavar, ha egy lánynak...

Titeket zavar, ha egy lánynak vannak nem szép tulajdonságai/ adottságai? Lent

Figyelt kérdés

Én arra gondolok hogy

1.nagy és elálló fülek

2.enyhén szőrös lábak

3.csúnya, nagy fogak amik eléggé látszanak

4. görbe orr

5. túl sovány vagy eléggé pocakos (de próbál tenni ellene)

+ 1 . ha egy lánynak olyan hangja van mintha direkt nyávogna, olyan magas hang hogy az már önmagát is zavarja de ez a természetes hangja

(itt nem 'olyan' barátkozásról van szó, hanem egyszerűen el bírnátok-e viselni, nem szólni neki, ha csúfolják akkor megvédeni , esetleg el tudnátok képzelni egy több mint barátságot évek múlva?) Szóval ti hogy állnátok hozzá? Véleményekre lennék kíváncsi.

:) szép nyarat, ha számít 13 l , (ez nem ismerkedés céljából lett kiírva)

2017. júl. 29. 14:59
 1/9 anonim válasza:
Szerintem amiket leírtál abból a fül,az orr, valamikor a fog, esetleg a hang esetében nem az ő hibája. És valamikor a testalkat sem tőlünk függ, én megvédem azokat akiket szeretek kedvelek vagy tisztelek :) és szerintem semmi nem akadályozza meg ezekkel a tulajdonsággal rendelkező embereket semmi olyanban amit egy 'rendes' ember ne tehetne meg. Persze csúfolódástól nem menekülnek meg. Ja és a.belső fontosabb! Persze nem Mindegyj 100 % ban ki hogy néz ki de a belső fontosabb
2017. júl. 29. 15:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hogy nem, mintha néhány sort rólam írtál volna. Engem már óvodában kinéztek miattuk, és liceumban teljesedett ki... már nem is gúny, inkább lenézés. Magányos voltam, sohasem volt senkim, majd valami csoda folytán egy osztálytárs aki mellettem ült (csak ott jutott neki hely...) megkért hogy töltsük együtt a délutánt, és ezt követően minden délutánt együtt töltöttünk... Tudod, a csúfság nem fáj annyira, a megvető pillantások sem és még a számkivetettség sem ha rádtalál egy ilyen ember. Annyiszor kértem már hogy ne nyíltan, a többi osztálytárs előtt de sohasem zavarta ha miattam neki is jut pár lekezelő gesztus... Csak azt mondom hogy reménykedj és talán... tegyél is érte! Keress egy ilyen barátot, ezerszer jobb lesz.

15/L

2017. júl. 29. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

nem, de tudsz ellenük tenni:)

1. olyan hajviselet amitől nem látszik a füled

2.borotva,gyanta stb

3. itt nem írtad konkrétan hogy miért csúnya? ha csálék: fogszabályzó, sárgák: fehérítő házipraktikák, vagy fehérítő fogkrém ( az hogy nagyok a fogaid sztem nem baj, lehet kicsit szabályoztatod őket és szebbnek fogod látni)

4. gondolj bele, ha látsz egy lányt nagy vagy görbe orral, téged zavar? lehet hogy vkinek nincs pisze orra, de attól még igen is lehet szép az illető

van is egy magyar videós akinek szokatlan orra van de még így is szép

5. sport

bár engem egyik sem zavar

ha van egy kisugárzásod hótleszarják milyen az alakod

2017. júl. 29. 19:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és 2 es, nagyon.örülök neked így tovább:) én a füllel és az undi hanggal rendelkezem. Engem is csúfoltak, a hangom meg azt tükrözi általában: yx de aranyos kislány (!) , biztos tanul mindig, elkérhetjük a leckét, megkérhetjük bármire ... Teszek ez ellen de nem megy. Az a baj ha Kiengedem a hajam akkor az a baj a suliba vagy izzadok, és nálam nagyon észrevehetö:/ ez ellen is próbálkozok de nem megy. Ezek a fülek öröklöttek , büszke is vagyok rá de a csúfolódás ... 13 vagyok de úgy gondolom soha nem lesz se legjobb barátnőm se barátom, de a családom támogat :) meg próbálok kedves aranyos sőt vicces lenni de hát...
2017. júl. 29. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

naaaaa

ne keseredj el

a barátaidnak amúgy sem nem az lesz a fontos hogy hogy áll a füled

az a lényeg hogy ne legyél távolságtartó

legyél kedves, laza és bírni fognak

persze lesznek így is utálóid de az hogy mások mit gondolnak rólad az nem a te dolgod :)

2017. júl. 29. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

+ nekem is nagyon magas a hangom és sokan szóvá is tették

volt hogy megszólaltam egy nyilvános helyen hogy nyissák ki az ajtót erre meg 2en elkezdtek röhögni a hangomon

de ezeket a dolgokat le kell szarni

nem kell velük foglalkozni mert tök fölösleges

2017. júl. 29. 21:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. júl. 30. 08:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy igaz baratot nem az fogja erdekelni,hogy hogy nezel ki. Nekem is van tulsulyos baratnom,egy masiknak hianyzik egy ujja,viszont van gyonyoru,magas,vekony es lany is a barati koromben. Sokfelek vagyunk,de soha nem szegyelljuk egymast.

A fiuk pedig meg 13 eves korban nagyon felszinesek es gyerekesek,majd olyan 17-18 fele elkezd erettebben gondolkodni a normalisabbja. Addig pedig felesleges ezen gorcsolni,egyelore szerintem a baratkozasra koncentralj.

2017. júl. 30. 12:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
ha valaki olyanért ugat be, amiről nem tehetsz (csontozat/testalkat, magasság, orrod, füled, szemedmilyen) az az ember nem ér semmit. lesznek olyanok, akik prédának tekintenek majd ezek miatt és a saját elégedetlenségüket elpalástolandó elkezdenek majd beszólogatni. velem is megvolt. ezek az emberek nem érnek szhart sem.
2017. aug. 11. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!